Merve1006 15 gün önce aspirin kullandığım için genel sezaryen oldum. Sorularınız varsa alayım kızlar😘
Sera00 Merve1006 Allah analı babali büyütsün ins. Ben de 21.ci haftadayim ama genel sezeryan olucam ms hastası olduğum icin. Sorum ise ilk uyandığınızdaki ağrı nasıldı? Ve karniniza basiyorlarmis pis kan ciksin diye o nasıl oldu sizde?
NeslihanKorkmazKahraman Merve1006 aspirin olunca genel mi oluyo ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ecopirin kullandım ama kestik
Hgdalli132 Merve1006 Sizin sezaryen sonrası beslenmeniz nasıl oldu? Bir de dikisleriniz ne alemde? Benim 6 gün oldu bu konularda biraz evhamliyim da merak ettim. Bu arada tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsün kötü gününü göstermesin inşallah :))
Merve1006 Sera00 ilk uyandığında Ağrı oluyo ama iğne vurdular hemen. Evet bastırdılar dikişime bakacak sandım çok acıdı bidahada yaptırmadım. Bazılarına yapmamışlar
Merve1006 NeslihanKorkmazKahraman benim tam bayrama denk geldi doktora gidemedim. Doktorda bişey demedi bırak diye. Yatış yaptıklarında söyledim 1 hafta öncesi kesilmesi gerekiyomuş. Ama genel çok iyi tavsiye ederim psikolojik olarak
Merveykaya NeslihanKorkmazKahraman canım bende oscapar kan sulandırıcı kullanıyorum seninkini neden kestiler herhangi bir test yaptılarmı
Merve1006 Aslan12 kan sulandırıcı olduğu için 1 hafta önceden bırakman gerekiyomuş . Beni uyaran olmadığı için genel oldum . Belden aşağı olunca uyuşmuyomuş çok his gidiyormuş hemen
uhuddd Merve1006 çok agrı oluyor mu ? bebginizle ilgilenebiliyomusunuzz ameliyat sonrası rahatca ,en zor yani nedir?