Seda_123 Kızlar ilk 3 ayında lekelenme yaşayan oldu mu 10 haftalık hamileyim dün sabah kalkınca lavaboya gittim peceteye az bisey kahverengi leke geldi sonrada kesildi hemen hiç bi agrım filan yok ama yaşayan var mı😣😣
deletedmom9494 Seda_123 benim 12.hafta da oldu progestan ve yatış verdi doktorum bir daha da olmadı çok şükür şuan 27+4 olduk kızımızı bekliyoruz ❤️ Doktoruna söylemelisin hemen progestan verir zaten dinlenmen lazım der zaten
HandeYavuz Seda_123 canım benim de 8. Haftamda olmuştu doktora gitmeni öneririm benim bebeğin yanında kanama alanı varmış progestan fitil ve iğne kullanıyorum şu an 16 haftalık olduk geçti lekelenme çok şükür 🙏🏻 İnşallah senin de hemencik geçer
Tugba12345 Seda_123 bnmde oldu cnm 12.hftmda icn rahat etsn dye doktora git tabi yine ama korkulacak bisey yoktr canm agrin yoksa.ama progestan verir doktorn her ihtimale karsi yine
Seda_123 HandeYavuz Canım ama devam etmiyor lekelenme sadece sabah karşılaştım bu durumla gitmem gerekir mi doktora korktum bi an
HandeYavuz Seda_123 doktorlar iç rahatlatıyor canım açıklamalarıyla 😊 bi git bence gör kalp atışlarını Allahın izniyle senin de içim tam rahat eder 🥰
Neslihansss Seda_123 benimde 7. Haftamda oldu doktora gitmedm agrım falanda olmadi korktum yinede ama içim rahattı duymuştum öyle birşey çünkü bekliyodum olacagini ama herkeste olmuyormuş saniiriim