Nslhn38 39+5 suyum azalmış kucuk yerde yaşıyorum doğum icin 1 saat yol gitmem lazım gidince alacaklarını da bilmiyorum suyu azaldığı icin doğuma alinan var mi sancimda bi tane 100 lere vuran sanci çıktı
Canoglumbenm Nslhn38 doktorun birşey demedi mi bunun için canım. Normal doğummu sezeryan mı olacaksın
Nesibee1 Nslhn38 suyun azaldıysa bebeğine zarar verir bu. Ben yaşamadım ama etrafımda yaşayanlardan biliyorum hemen Doğum olmuştu.
Nslhn38 Canoglumbenm bebek iri ama olduğum yerde dogum yasak canim yeni doğan bebekle alakali biseyler olmadığı icin git istersen alirlar dedi ama sehir hastaneside hemen almıyormuş acaba suyum azaldigi icin baslatirlarmiki
Nslhn38 Deniz_ruzgar alırlar miki canim suyu azaldığı icin sehir hastanesinde şimdi cok bekletiyorlar bende ondan korkuyorum imkanim pek yok yolumuzda cok uzak
Canoglumbenm Nslhn38 inşallah canım. Hayırlı doğumlar olsun inşallah. Sağlıkla kavuş bebeğine bir an önce
Nslhn38 Esramese suyum normal cikti burdada yatis verdiler kizlar 3 cm açıklığım var acilma bekliyorlar dua edin nolur acilsin