Ilknur54_ Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim su 1 haftadır burun tıkanıklığım vardı sadece bir tarafı tıkanıyordu şu 2 gündür ikisi tıkanıyor burnum içerden hafif kanıyor tıkıyor deliğin birini çıkartınca ertesi günü yine aynı şey oluyor sizce normal birşey mi
Kalphanem Ilknur54_ başlarda oluyor hatta baya haftalarca sürüyor canım çok normal burun tıkanıklığının gece nefes alamaman ben yaşamıştım burdan da araştırmıştım zaten bi kaç gün happy mom da Bebek ve siz altında açıklamalar okuyor ya orda da yazacak endişelenmeyin biraz rahatsız ediyor ama katlanılabiliyor tavsiye olarak yüksek yastık koyun yazıyordu başınızın altına geçmiş olsun
Efsoo Alarasel bu aralar bazilari boyle ediyo.alakasiz etiketlerle yani.anlayamiyorum neden acaba.telefonlar desem herkwsde ayni gorunuyo tabi
Kbramsa Normal sanırım hormonlar ve artan kan basıncı sebep oluyor bende aynıydım o haftalar da hatta hala ara ara kanıyor uyurken
Cansn Ilknur54_ hamilelikte burun tıkanıklığı olabiliyor yan etki gibi düşün. Bana aile hekimi sprey yazmıştı baya rahatlamıştım. Uyuyamıyorum bile.
Ilknur54_ Teşekkür ederim sağlık ocağına gittim kulak burun Boğaz’a gidin tehlikelide olabilir dediler en yakın tarihte 8 Temmuz’da buldum korktum onyüzden buradan sorayım dedim
Tazeanne0134 Ilknur54_ benimde cok oluyordu başta şimdi de ara ara oluyor normal hamileliğin ilk evrelerinde olurmuş