senem304 selam kizlar medicana hastanesinde doktor rengin hanima gidiyorum acaba rengin hanim hastalarina telefon numarasini veriyor mu acil durumlarda ulasmak icin bilginiz var mi bi de dogum ucreti ne kadar ,,
Deletedmom0048 senem304 ben de ona gidiyorum bir kez gittim numarasını sormadım ama odasını arayıp sorabiliyosun Doğum ücreti 2500
ays_feride @senem304 kartını veriyor canım , üzerinde numarası var istediğin zaman oradan ulaşabiliyorsun, whatsap falan kullanıyor
senem304 ays_feride aaa bana kartini vermisti ama hic dikkat etmemisim M: 0505 diye baslayan numara mi ? M ne demek ki 🤔
Deletedmom0048 senem304 ays_feride mamyfat93 merhaba ben rengin hanımın hastasıyım numarasını almayı unutmuşum acaba sizde varsa verebilir misiniz kullandığım bi ilaç alerji yaptı da ilçedeyim burda doktor yok gidebileceğim
ays_feride @senem304 şimdi farkettim kart iki yüzlü ingilizce olan tarafta M yazıyormuş , sallamışım baya :-D
senem304 ays_feride ay gercekten sen dedikten sonra fark ettim cift tarafli oldugunu 😃 m ne deyim duruodum anlamsizca
Deletedmom0048 senem304 çok teşekkür ederim ama bugün hastaneyi arasam da ulaşabilirim sanırım isterseniz yorumunuzu düzenleyin numarası burada kalmasın belki rahatsız eden olur
ays_feride @Deletedmom0048 bencede hastanenin iletişim numarasıundan ulaşıp bağlattırabilirsiniz , aldıysanız silin bence numarayı sadece hastalarına veriyor çünkü
Deletedmom0048 ays_feride gece alerji olduğum için acil almam gerekti şimdi hastaneyi arayabildim ancak. Zaten eski bi post olduğu için görüleceğini sanmıyorum ben