Biyolog Merhaba arkadaşlar, Cin rus ve bi türev takvim testlerini yaptım, esimin ve benim doğum tarihimize göre olan testlerde tuttu hep erkek cikiyodu ve oğlusum geliyo kısmetse 🤭🤭🤭🤭🤭
NurGrlek Biyolog intrrnetteki çin takvimi bende tutmadı halam gönderdi o takvimdeki tutuyordu Rus takvimi tutmadı bende 😁
Aysedgrlikrkmz Biyolog bende yapmıştım bende de tuttu 🤗oğlumuz olacak nasipse 🥰 hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşaallah 🙏🏼
Cln_bhc123 Ozican cnm banada bakarmısın rica etsem 1994 1 Kasım benim 1990 10 ağustos eşimin aralıkta hamile kaldım ağustosta doğuracam💖😚
Taneminci Biyolog bütün testleri bende denemiştim ne hurafe varsa hepsinde kız çıktı ve kızım olacak 😁
Cln_bhc123 Ozican hayır bellı deyıl Bi sorunum olmadığı için 4 ay falan oluyor hastaneye gıtmiyorum bakarsanız sevinirim
Ozican Cln_bhc123 kan yenilemeye baktım ama tutmadı sizin ki çünkü eşinizinde sizinde 2018 de yenilenmiş kanları.
GSevdaaa Biyolog bende çok inandım çin takvimine göre ayarladım. Sonrasında düşük yaptım. İnançsız oluyorsun diye düşündüm bıraktım daha da bakmadım. Sonradan tekrar hamile kaldım. 27. Haftamdayım ve hala bakmadım tövbe ettim. Bi inanç besliyormuşuz gibi oldu. Çok üzdü beni o yüzden bakmadım daha. Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Biyolog GSevdaaa canim benim ilk bebeğim sağlıklı olsun inan bende birşey istemiyorum. Eğlencesine burada bakıyordum belkide denk geldi tabiki herşeyi allah bilir. Sağlıklı doğumlarımız olsun
Ftmemne Ozican o zaman ay olarak hangisi önce doğduysa ona bakılıyor. Yenilenme senesi aynıysa. Mesela eşi ağustos doğumlu anne kasım. Buna göre babanın yenilenmiş oluyor önce
Ozican Cln_bhc123 en son kimin kanı yenilendiyse o cinsiyet oluyor bu kan yenilemede ama ikinizinde aynı sene yenilenmiş 😬 tutmadı yani