Emili06 Bronşit oldum 20 hftalık hamileyim gece öksürmekten boğazım yırtılıyo sanki tavsiyesi olan var mı?
Sedefff1 Emili06 yaş zencefil canım kuru değil manavdan alın zencefil onu biraz kes rendele suyunu çıkar iç eminim hmn geçecek tadı acıı ama öksürüge birebir 1 yemek kaşıgı sabah ve gece yatarken iç hmn toparlarsın zaten düşük tehlikesi fln yok zencefilin gönlün rahat olsun Rabbim şifa versin
Gamzesariiii Emili06 ılık seyler içmeye gayret et canım yumuşat iyice Boğazını sıcak tut havlu ısıt koy faydasını görürsün inşllah 😊
Pinarsalih Emili06 aynı sorunu bende yaşadım pastil falan da kullandırmadı dr um bol su içtim ılık limonlu su ıhlamur vb şeylerle zor atlattım
Minnosunannesi Emili06 cevizin iç kabuğunu kaynatıp içebilirsin , birde tereyağ pekmez eritip içersen çok iyi geliypr
Senailhan Ilık ballı süt, ılık limonlu su,bir kahve fincanının yarısı kadar bal karabiber limon üçünü karıştırıp ye öksürüğe direkt iyi geliyor diğer başta söylediklerim de boğazı hemen yumuşatıyor çok geçmiş olsun
Sdfdnz Elmayı kabuğuyla kaynatıp suyunu için ben 3 günde atlattım ama hâlâ biraz öksürüğüm var en azından geceleri rahat uyuyabiliyorum artık.
Esrelf Emili06 sabahları ( içebilirseniz aç karnına) bir bardak sıcak süte bir-iki tatlı kaşığı bal karıştırıp için çok iyi gelir hem öksürüğe hem bronşite. hemde boğazınızı Yumuşatır.
Sdfblgn Siyah turpun ortasını oyun içine bal ve karabiber koyun 5/6 saat bekletin bal sulanıyor o balı için bu işlemi tekrarlayın biraz başıma geldi işe yarıyor çok geçmiş olsun