Gulsah1990 Ben yarın inşallah sezaryan ameliyatı olucam bebeğimin doğum anını görmek istiyorum ama etrafımdakiler bel ağrısından duramazsın bel ağrısı çekersin ömür boyu diyorlar kafam çok karışık lütfen bana yazın
Deniz_ruzgar Gulsah1990 ben epidural sezaryan oldum hiçte bel ağrısı kalmadı olmamıştı da 14 aylık oldu oğlum üstüne 5 aylıkken hamile kaldım şimdi 35 haftalık hamileyim canıma işleyen yürümekte zorlandığım tek bacak kasilmam var oda hamilelikten. Bebeğinin ilk aninı kacirmamani tavsiye ederim ♥
Cansn Gulsah1990 tamamen yalan diyebilirim. Annemin 3 sezeryanı vardı belinden bir gün şikayetçi olduğunu duymadın. Etrafımda neredeyse normal doğum yapan yok sezaryen olanlarında bellerinden şikayet ettiğini duymadım. Genel anestezi de yutkunmada güçlük ve öksürük yaşıyorsun. Hepsinin bir komplikasyonu var çok takılmamak lazım.
Alpalp Gulsah1990 hayır yapmadım ıkı haftam var ama yapan arkadaslarm var ve dogum anını ızledı bebegını dogdugu anı onunde zaten örtü oluyor spinal oldu arkadasım gayette memnun kaldı
Gulsah1990 Gulsah1990 yarın yapıcam inşallah sezaryan bende anestesi yönünden karışık ne yapcağımı bilmiyorum
Gulsah1990 Deniz_ruzgar ne güzel ya böyle duydukça bende olmak izlemek hissetmek istiyorum ama ağrın olucak ağrın olursa bize ağrın var diye söylenme diyince insanın psikolojisini alt üst oluyor, peki epidural ve spinal arasında ne fark var acaba,
Gulsah1990 Cansn peki neden diğer insanlar yakınımlar ağrı oluyor yapma diyorlar bende isterim çocugumun doğum anını izlemek çok istiyorum içimde kalmasın diyorum eşim bile bel ağrısı çekersen diye konuşuyor ve gelip bize ağrın var deme diyorlar
Cansn Gulsah1990 spinale bel ağrısını bağlamak anlamsız her insanın beli ağrır. Hani istiyorlar ki doğum yapayım ama hiç bir yerime bir şeyim olmasın