Gulnar44 Merhaba kizlar 37+3 haftaligim asiriri deterjan düşkünlüğüm var sabah aksam torsil beyaz sabun elime almak koklamak elimde biseyler yikamak istiyorum 🤣birde toprak gorunce dayanamiyorum yemek istiyorum hatta bir kac defa yemeğe calistim😄midem bulandi 😝benim gibi boyle bisey yasayan var mi🤔
Kalppp Gulnar44 ay bir de bana sor 30 haftalığım avuç avuç toprak deterjan yumuşatıcı yemek istiyorum. 😦😦😦
Deletedmom381 Gulnar44 Canım buna pika sendromu deniyor genelde hamilelikte Demir eksikliğine bağlı olarak ortaya çıkıyor. Doktorunla konuş bunu Demir değilse de vitamin kalsiyum değerlerinde düşme yaşıyor olabilirsin.
Nur19 Bende de cif 😁😁🤭 bulaşık yıkarken sürekli cifle biryerleri silmek istiyorum naneli şekerle frenliyorum kendimi evden şeker eksik olmuyor
Sldysf Bende deli gibi naftalin kokluyorum yeme isteğim yok ama tinerciler gibi naftalin torbası baş ucumda duruoo 😂😂
Sldysf Gulnar44 sorma 😂 bide mobilya mağazalarının o kokusu varya ahşap vernik kokusu bıraksan orda yatarım o derece 😂😂
Deletedmom381 Gulnar44 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım sende bebeğin de bir avazda kavuşursunuz inşallah 🙏🏻
ZehraAlbayrak nilaylaylaylay evet bende ayniyim camasirlari esim atiyo makinaya deterjanini yumusaticisini fln o koyuyo hep bide cikinca asiyo cunku yumos kokmaya devam ediyo parfumler dahil herbiseyden tiksindim 🙈
Sevimlisevimli Toprak,alçı tarzı birşeyler yemek istiyorum 10 gündür falan.Burnuma aşırı aşırı kokusu geliyor.Esime söyledim güldü asercek başka bişey bulamadın mı diye.36+2 yim bugün.Ilginc bir durum sebebi nedir bende merak ediyorum 😕😕