Slvneslp3r9 Öncelikle slmlar anneler benim ilk gebeligim 21+1 doktor bana dediki bebegin ters dönmüş ayaklarıda üst üste oldugu için göstermiyor kendini ama kıza benziyor 3 doktorda öyle dedi ama nedense hep içime erkek doguyor genelde kızlar annelerini bozuyormuş erkekler ise güzeleştiriyormuş 1 aylıkken ben sadece sabahları degide akşamları cok mide bulantısıyla ugraşıyordum bilmiyordum hamile oldugumu. Ögrendigimden itibaren mulantı hiç birşeyim kalmadı cok güzel geçiyor hamileligim yüzümde cok sivilce vardı hamile kalmadan önce cok cıkıyordu şimdi hiç cıkmıyor tertemiz olmuş yüzüm karnım da daha cıkmamış kiloda almamışım hiç ama cok iştahım açılmış günde 5 ögün yiyiorum bebegin kilosuda gayet iyi dedi doktor ayaklarım bide cok üşüyorlar sizce cinsiyeti ne olabilir. Sol tarafta bebegim bide😓şimdiden teşekürler anneler
Melek31 Slvneslp3r9 ramzi teorisine göre ultrasonu elimize alıp karşıdan baktığımız da bebek sol da ise Erkek sağ da ise kız deniliyor canım benimde 3ü gebeligim 11+5 günlük henüz cinsiyet bilmiyorum ama bende teoriler hep erkek yönünde 2 tane kızım var 7ve4 yaşlarında bakalım kısmet artık 2 haftaya kadar öğrenirim kan hücre yenilemeyle cinsiyet tahmini yapabilirim istersen bunun için eşinin senin doğum yılları gün ay yıl ve son regle tarihi lazım gün ay yıl çoğu kişiye baktım %75 kadarı tuttu
Rahime83 Slvneslp3r9 aynısı yaşıyorum baya nazlı bebekler benimkide ayakları üst üste koyuyor bir doktor kız dedi biri erkek 🙄bekliyoruz hanfendiyi yada beyfendimi 😂18 hafta olduk benim ne bulantım ne ağrım hamile kaldığından beri şıkır şıkır boya bile yaptık eve vs inaşşlah hangisini istiyorsanız Rabbim onu nasip etsin benim ikinci ilk ikİZlerim var bir kız bir erkek 13 yaşındalar buda sürpriz ama göstermeyen hep duyduğum kız 👧 oluyor bakalım artık
Ema Slvneslp3r9 öncelikle Allahtan sağlıklı ve hayırlı evlat isteyin burda kimse sizin bebeğinizin cinsiyetini tahmin edemez doktorlardan da kimse iyi bilemez 3 doktor kız dedi diyorsunuz 21. Hafta yanılma payı düşük olabilir çok küçükte değil bebeğiniz ayrıca belirtiler cinsiyeti belirlemez
CansuDRY Slvneslp3r9 Annenin güzelleşmesiyle vs.cinsiyetin alakası olduğunu sanmıyorum. Ben kızımda hiç çirkinleştiğimi düşünmüyorum. Tam tersine cildim daha çok parladı, saçlarım güzelleşti. Sizin için de hayırlısı olsun.
Dorukvedemirinannesi Melek31 rica etsem banada bakarmisin canim . 12.09.1986 esim 24.05.1988 ben 11 kasim 2018 son adet tarihi
Slvneslp3r9 Rahime83 bende öyle duydum ama işte teyzemin gelini onunda göstermiyordu sürekli kızdır diyorlardı 7. Ayında erkektir dediler 😂
Slvneslp3r9 Ema tabikide önemli olan saglıklı evlat dogması ama doktorlarda yanılıyorlar yengemde hep kız dediler doguma kadar dogumda erkek cıktı yengem gözüyle görmeseydi cocukları karıştırdılar zanederdi
Kelebegimmm Tam aksi kız anneleri güzelleşir.erkek anneleri sivilce falan olur.hormonlarla ilgili bişey.benim yüzüm hep sivilcelenirdi şimdi sırtım berbad durumda erkek bebek bekliyoruz inşaAllah
Slvneslp3r9 Kelebegimmm. Demekki kişiden kişiye degişiyormuş ama genelde kız cocuklar annelerini cok bozuyorlar diyorlar öyle duymuştum erkekler annelerini güzeleştiriyorlar süreklide içime hep erkek doguyor nedense
BaharSefvan Slvneslp3r9 ben de hiç çirkinleşmedim , bebeğim soldaydı, sivilce namına bişey yok, göbeğim de büyümedi, midem de bulanmadı, iştahım da yerinde😂 kızım olcak rabbme şükürler olsn🤗
Slvneslp3r9 BaharSefvan. Rabbim kucagımıza saglkıkla almayıda nasip etsin inş hepimize ayaklarınız üşüyormmu peki
Efsoo Slvneslp3r9 canim bu belirtiler cinsiyetle pek alakasi yok.bol mide bulantisi ilk baslarda sivilce kusma mide yanmasi eksi yeme isteyi meyve tuketme bol kilo alma.bebeyimin hep sagda olmasi...karnim yayvandi 24 haftaya kadar cinisyetini gosdermedi.cin rus takvimleride kiz.basenlerden kilo aldim bol bol.sistim baya.kendimde kiz hiss etdim.sonuç olarak bebeyim erkek🤗☺😁🤭🤭24 haftalikkrn doktor oglan dedi bana.27kkende dedi.her gidince soruyorum😂erkek diyo😁😁renklide gorduk yoksa gizlediyordu bacaklari kapali elleri pipisinin uzerinde falan😂yani alakasi yok.Ne diyelim.Rabbim gonlunden gecenu versin ama sagliklisini versin kiz erkek fark etmez.benim oglum olucak insallah.erkek hamileliyinde kadin cok sismez guzellesir cok kilo almaz derler ama inan bana vicut yapisi bu.cirkinlestim ben aslinda ama guzel oglum grliyo🤭
Slvneslp3r9 Efsoo desene cok yakışıklı olacak size bu kadar kilo aldırdıysa maşallah rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş
BaharSefvan Slvneslp3r9 ilk zamanlar üşürdü kışın hamile kaldım doğal olarak şuan yanıyor cayır cayır🔥🔥
Slvneslp3r9 BaharSefvan benim hayla üşüyor bide özelikle akşamlaroçı cok üşüyorum yorganla yatıyorum eşim hata diyor dişarda 2 metre kar var seni öyle görünce ben terliyorum diyor😂😂zavallı
Slvneslp3r9 BaharSefvan. Ben cokm üşüyorum gece sabahları okadar degil ayaklarım ılık oluyor yada cok soguk oluyor sabahları ama geceler cok üşüyorum