Hsrt42 Kizlar 30 haftalık hamileyim şuan hiç olmayan bişeye aşeriyorum canım eşki erik istiyor nezaman satılmaya başlar acaba
Estur Hsrt42 aşeriyorum.com var canım oradan sipariş edebiliyormuşsun ben sipariş etmedim ama :/ Bir dene derim her türlü meyve de var
Hsrt42 bebisiminannesi Yurt dışındayım o yüzden burda öyle birşey yok zamanı gelseydi gece gündüz aklımda tam unutum diorum bakıyorum instagramda resimler atıyorlar gene istemeye başlıyorum 🙁
Senailhan Hiç olmayan bişey deseydiniz ne olduğunu söylemeseydiniz de anlaşılırdı herkes hamile burada sizin oralarda satılmıyor başkalarının olduğu yerde satılıyor gibi bir durum yok mevsimi olmayan bir meyve şuan biraz düşünceli olalım
bebisiminannesi Senailhan canim farkinda isen mevsimi olmayan bir cok seyi artik her mevsim tuketebikiyoruz domstes biber dahil buna tabiki bulunabilir..
Senailhan bebisiminannesi Bulunabilir elbet ama bütçe olarak herkes alamayabilir geçen daha biri söyledi 3 tanesi 40 tl diye senin benim onun alacak durumu var diye başkalarını düşünmemezlik hoş olmaz canım bana göre