Nar Rabbiminemanetii daha küçük oldugu içindi dış gebelikte falan değerinde yükselme olmuyo bu kadar takma inan sadece kendini üzüyosun ben adetime 7 gün vardı öğrendgimde 26 ydı degerim ama suan 10 haftalık hamileyim içini ferah tut dua et ❤️
Rabbiminemanetii Smg38 cok tsk edrm cnim bilgilendirdigin icin tavsiyeni mtlaka yapacm dvletede gdecem . Zaten hayrlsni istiorm saglikli olsn bska bsy istemiyorm. Allah razi olsn sendn bilgilendirdn beni
Nar Rabbiminemanetii rica ederim canım bende aynı düşüncelerdeydim ordan biliyorum sıkma canını hersey gönlünce olsun 😘
Rabbiminemanetii Mervednr canim peki kesen net göründümü bnimki rahmin kenarinda oluşmus . Bu arada Allah sna bgslasn sagol
Eslem19 Rabbiminemanetii allah yardim etsin ins cnm valla doktor bana oyle dedi 1000 uzeri kese gorunur dedi 1500 dede gorunuyo bazen dedi 3000 uzeri olumcada kalp atisi dedi
Rabbiminemanetii Eslem19 amin cnim sagol . Bnimde gözüktü net dgldi ve rahmin ortasnda oluşmasi gerekirken kenarda oluşmuş gelişimini ortaya gelip tamamlarsa saglikli kenarda gelişirse sagliksz. umarimki snraki kontrlde keseyi ortada görecm ddi .
Smg38 Arkadaslar 5+5 en basindan beri progestan kulllaniyorum ve karından ignemde var ama bu sabah koyu renk akıntim geldi😞😞😔