Dogumdan cok korkuyorum bu korkumu nasil yenebilirim 37 haftalik hamileyim
dogum korkum
Bende aynı şekilde korkuyorum ama içimde kalamaz sonuçta bunu yapmam zorundayım basaririm etrafındakiler yapıyo ben niye yapamıyor nasılsa olucak biticek en fazla bı gün sürecek ve ben ondan sonra çok rahatliycam fln gibi gaza getiriyorum kendimi
Ben doğumdan korkmuyorum başından beri.çok doğal gözüküyor bana.herkes yapmış bende yapabilirim.annem 18 yaşında beni doğurmuş benden 5 yaş daha küçükmüş o zaman.tek korktuğum normal doğum hakkında videolar izlerken animasyon film vardı bebeğin kafası geçerken vajina kesiliyor.o beni çok korkuttu😞ben daha vajinal ultrasonda bile acı çekiyorken nasıl olacak çok endişeliyim😞
Alihaktaninannesi cok zayifim kaldiramam yapamam gibi geliyor bana . ama bir an oncede dogsun istiyorum :(
Kelebegimmm allah herkeze kolaylik versin bende surekli dogum hikayeleri okuyorum arada kotu olanlar geciyor ve aniden tansiyonum dusuyor okuyunca
Bende de korku heyecan sabırsızlık var astım var bende normal doğum um nasıl olur bilmiyorum
1195 emin ol o güç içinde bir yerlerde var en azından kendini hiç yapamazsam epidural taktiririm vs gibi düşün seçenek düşün yani agri hissetmem fln de ay bilemiyorum kötü şeyler görünce bende korkuyorum ama olup biticek diyorum hep 🤷
1195 yok ben korkmuyorum hiç okuyunca.sezeryandan korkarım ama normaldan yok.mesela lazer epilyasyonunda bikini bölgesinde benden büyükler yaşlılar bile bağırırdı sesleri dışarıya gelirdi ama menim sesim asla çıkmazdı acı çekiyordum ama dayanabiliyordum.özgüven kazanmışım😁
1195 al bendende okadr bugün 38 haftaya giriyoruz ne olucak bilmiyorum epidural düşünüyorum bugün kontrolüm var doktoruma sorucam konu hakkında bilgi alıcam 😊
1195 hiç sorma moral olsun diye okuyorum sürekli ama bazıları gerçekten çok korkunc anlatıyor psikoloji alt üst oluyor 🤭🙁
Her bünye, herkesin ağrı eşiği, her doğum hikayesi birbirinden farklı. Ben ilk gece muhabbetine benzetiyorum bunu. Bir sürü insan düğün hazırlığı yaparken en çok ilk gecenin stresini korkusunu yaşıyor, çünkü onlarca farklı senaryo duymuş oluyor. Oysa kadının yapısına, psikolojisine, eşin anlayış ve nezaketine..vs bir çok etkene bağlı olarak herkes birbirinden farklı yaşıyor. Bence başkalarının hikayelerini okuyup etkisi altına girmemek gerek.
1195 37+4 olduk bizde ben korkudan ziyade benim nasıl bir hikayem olacak onu merak ediyorum . Sonuçta ilk doğum ve zorlu mu kolay öı geçecek bilmiyorum. Onun tedirginliği var . Video vb şeyler izlemiyorum .çevremdeki doğum yapanlarada o anı sormuyorum 🤣🤣🤣 korkmak istemiyorum mm. Ama artık oğlum gelsin istiyorum . Göbeği taşıyamıyorum artık 😢
Kelebegimmm bence lazerle bu bir değil kuzum korkutmak istemem bende korkuyorum gerçi daha yaşamadık bilmediğimiz bi acı belkide çok kolay olacak ama çevre ve burda Doğum hikayesini yazanların çoğu okadr korkunc anlatıyorki abartı mı yoksa gerçekten öyle mi bilemiyoruz yaşayıp göreceğiz Allah hepimize dayanma gücü versin 🙏🏻♥️
Sedef-345 bendd göbeğim düşecek gibi hissediyorum 😅
GamzeTurkk epidural sadece ozel hastanelerde demi
Sedef-345 sag saglim kavurusuz insallah
GamzeTurkk bir tutmak anlamında söylemedim.yani herkes acıyı farklı karşılar.mesela regl ağrısı bile kimisine göre dayanılmaz ilaç iğne falan kullanır kimiside bişey yapmadan atlatır.
1195 yoo devlette de yapıyorlar
GamzeTurkk fiyat ne kadar oluyor pahali bir sey mi :(
Kelebegimmm haklisin hep yaziliyo adet sancisi gbi basladi doguma gittim diye ama ben hic adet sancısı nedir bilmem bakalm nolck😊👍