Blush26 Ayın 5 de doktor sezeryan için tarih verdi anneler sipinal Doğum dedi acaba nasıl oluyor başından geçirmiş olanlar var mıdır şiddetli baş ağrısı diyorlar korkuyorum🥴
Mucizeemm Blush26 16 gün önce spinal oldum bi sıkıntım yok şuan çok şükür gelecekte ne yaşanır bilemem 😂
Yurdanur Blush26 canım o bi yan etki kiminde bel kiminde baş ağrısı oluyormuş ama herkeste olcak diye de bişi yok bende çok şükür 2 si de olmadı 5 haziranda doğum yaptım çok hiç bi zararını görmedim
Alarasel Mucizeemm ne kdr zmnda toparlndnz ve yanınızda biri olmadan kaç gn sonra kalınabilir??çok ağrı oldumu??tavsiynz nelerdr?
Mucizeemm Alarasel canım benim ayaklarım da çok fazla şişlik oldu ama 3 4 gün sürdü sonrasında toparlandim dikiş ağrısı 1 hafta kadar sürdü hala bebeğimi beşikten alıp indirirken ara ara oluyor ama dayanılmayacak gibi değil
Mucizeemm MelekAnnesi52 1 hafta sonunda tamamen ayaklandim canım zaten tek sorun ilk gün yataktan kalkmakta sonrası kolay oluyor 😊
Alarasel Mucizeemm okdrı bnce norml ya hatta norml doğmdada ilk bir hafta zorlanıyosn ztn insnşar allta dikişi dikştn saymıyolar ama bnce alttaki daha kötü