Birprensesannesiii Kızlar doktorum ayrıntılı ultrason yaptinmi dedi hayır dedim herhangi bişe varsa bebeğinde şuan göremem ama dedi içime dert oldu 32 haftalığım İzmir'de özelde çok uçmayan fiyata ayrıntılı ultrason çeken varmı hangi hastane önerirsiniz
Depresif_polyanna Birprensesannesiii haftan geçmiş yaparlar mı bilmiyorum ama alsancak mr uygun fiyatı. Bakan kişi perinatolog değil.
ozgeya Birprensesannesiii Haftanız çok ileride olduğu için detaylı ultrason yapmazlar. 20 ve 24. Haftalar arasında bakıyorlar. Daha sonrasında bebeğin bütününü boyutlarından dolayı incelemeleri mümkün olmadığı için yapılmıyor.
Dlygnr Devlet hastanelerinde ucretsiz yapıyolar neden yatırmadın ki haftan ilerde bu saatten sonra yapmazlar
GuelGltkn Birprensesannesiii 20-24 haftalar arasi bakiyorlar bebegin kemikleri ozaman he pz sert olmadigi icin güzelce tüm organlara bakabildikleri icin siz baya gec kalmissiniz bu haftada yapilmaz ki detayli artik. doktorunuz size daha önce söylemedi mi detayliya girmen gerektigni
Birprensesannesiii GuelGltkn yok başka doktora gidiyodum hiç ilgilenmedi ben kendi başıma gitcektim ama durumumuz yoktu o zaman gidemedim
GuelGltkn Birprensesannesiii yapan devlet hastanesi de var ama iste bekleme süreleri oluyo randevu alman gerekirdi ozamanlar ben beklememek icin özelde yaptirdim
Dlygnr Birprensesannesiii vallla ben i 2 kere yaptırdım hem tepecik eğitim ve araştırmada ucretsiz.hemde alsancak mr diye bi yer var orda 150 tl ye.ikiside ilgilendi ikisindede aynı şeyler soylendi
BirVeraAnnesi35 Birprensesannesiii ben devletten randevu aldım canm ama normalde egepole gidiyorum 190 dediler 😊 ben yinede devletten yaptırıcam😊