sumos Karninızdaki tuyleri ne ile aliyorsunuz alinmasi bebege zarar verirmi ben bi arkadastan duymustum bebegi öldü filan diye ama ne kadari digru bilmiyorum karnindaki tuyleri aldi diye güya ölmüş bilgisi olan varmi acaba
EsZe sumos saçma şeyler ya. Biri de karpuz yedi diye kaybetmiş bebeğini falan. Ne alaka yani. Ben ağda bandı kullanıyorum
SerminMutlu sumos agda yaptirdim hemde 3 kere hiçte birsey olmadi boyle seylere nasil inaniyorsunuz bilemiyorum 🤦♂️🙄
ZehraAlbayrak sumos lazer epilasyon haric neyle isterseniz alin bebegede bisiy olmiycaksa olmaz oyle kil tuy almayla sacmalamislar inanmayin lutfen
NihanMine sumos ben ağda ya da acilse jilet kullanıyorum genel vücut olarak lazer e başlamıştım ama yarım kaldı gebelik olunca 😂
Deletedmom217 Bu bence tamamen saçmalık. Ağda ya da epilasyon yapabilirsiniz. Ben epilasyon yapıyorum. Allah onu korur merak etmeyin.
Kimya meryemm_demir çatlama dermis tabakasında oluyor .kıllar epidermis tabakasında olur. O nedenle çatlamaz. Çatlaklar hormonların etkisiyle cildin elastikiyetini kaybetmesiyle oluşur. Genetik yapınız önemli. Nemlendirerek elastikiyetini koruyama çalışırız. Ağda ile tahriş olur. Sonra nemlendirilir birşey olmaz.
SerminMutlu meryemm_demir 40+1 sıfır çatlak gobegimi de 3 kere aldırdım diger bölgelerimi de 2 haftada bir 👍🤗
Memetalim SerminMutlu aldiktan dogumdan sonra cigaliyo gobekteki diyolar dogrumu acaba ondan alamiyorum bnde
Ssraa 39 haftalığım 2-3 defa aldırdım çok şükür bir sorunumuz olmadı. Daha gecen haftalarda aldırdım kocaman göbüşle mesela. Doktoruma da sormuştum aldırabilirsin demişti