Melekmehmetmadan Sabah kontrolum vardı 27+4 haftadayiz doktorum kilosu 1500 dedi boyu 38 dedi şekerden şüphelendi ultrason na görede 30 haftalık dedi 🙊
derinmilatuncay Melekmehmetmadan işte şeker yüklemesi bu yüzden yapılıyor.inşallah önemli bir durum yoktur.
Minnosaile Melekmehmetmadan benim sen böyle olmuştu 3 hafta öndeydi şekerden şüphelendi. Şeker yüklemesi yaptırdım sınıra yakın çıktı diyet verdi şimdi haftası ile uyumlu.
Asenadgdvrn Melekmehmetmadan yok gayet iyi kilosu ki ben 28 haftalıkken 1650 idi 32+3 ken 2500 dü şuan 34+3 üm bilmiyorum 🤷♀️
Elena4 Melekmehmetmadan 28+4de 1760 gr 40 cm canım şekerim de normal çıkmıştı doktor bana genetik dedi şuan 33+2 de 2850 gr 48 cm boyu var oğlumun
Cennet_30 Melekmehmetmadan Benim 23 hafta da 770 gr dı yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek 25₺4 olacağız
Kimya Melekmehmetmadan şeker yüklemesi de yaptırmışsınız doktorunuz büyük mü dedi. Tekrar bakarlar olmadı şekere. Yada diyet ile düzene girer.doktorunu dinle canım.
Melekmehmetmadan 23 haftada B12 vitamini eksikliği var di üç günde bir innesini verdi 5adet bol kırmızı et tüket dedi ben abarttim galiba muz kaşar tahin pekmez kırmızı et derken sonuç bu 😂😂😂oldu galiba
seyma281015 Benimki 29 haftalıkken 1750 gramdı. Bana da şeker yüklemesi yapmıştık dimi diye sordu evet yaptık gayet normal çıkmıştı dedim. Tamam o zaman problem Yok dedi
Melekmehmetmadan Elena4 peki siz nasıl besleniyorsunuz ne ilaçları kullanıyorsunuz ben balık yağı dacavit kan hapı kullaniyorum
Elena4 Melekmehmetmadan ben normal yemeğimi yiyorum canım 20.haftadan itibaren hep 3 hafta önde oldugu için doktorum vitamin haplarına gerek duymadı. Bi tek demir ve d vitamini kullanıyorum. Et, balık kaşar ceviz badem hiç eksik etmedim