Smyye0303 Arkadaşlar bana erkek cocuk için isimler söylermisiniz.? Sizin erkek çocuklarınızın isimleri ne 😊genelde nadir olanlar anlamı güzel olanlar isimler tercihim ama her isim düşünüyom sülalede akrabada olmayan isim istiyorum kararsız kalıyorum
sinemsepci Smyye0303 benimde bir oğlum olacak inşallah 🙏🏾 Bizde henüz karar veremedik ama aklımızda bir kaç isim var. Ege, bulut, yalın, noyan, eymen, kayra, algın, aral ☺️☺️ Belki yardımcı olur canım
Smyye0303 Alyask Çınar arkadaşımda var ama eymeni düşünmüyor degilim☺️Bizimde kız olsaydı isim hazırdı oğlan olunca işler değişti 😁😂
Runkliii Bende henüz oğluma isim bulamadım aklımda bi kaç isim var belki size yardımcı olur :Uras,Asaf,Akif,Selim,Yavuz,Yusuf,Bora,Levent.
Runkliii Sizin gibi bende kararsızım sülalede yakınımızda olmayan isim olsun istiyoruz ama karar vermek gerçekten çok zormuş.15 günümüz kaldı daha ismi belli değil😀
Smyye0303 Runkliii ooo az kalmış sizin ya daha benim kine çok var ama şimdiden delirecem ben düşün düşün herkeste bi isim var valla 😁😂😂
Smyye0303 sinemsepci bende düşün düşün kafayı yicem 😂sağolasın hepsi değişik güzel isimler canım aklımda olsun 🤗Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Selenay35 Ipek34 bizde sarp koymayı düşünüyoruz ama her kafadan bir ses çıkıyor sarp ismi için 😔 sert olur falan diye
Runkliii Smyye0303 Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor 😀Benim aklımda selim var eşim Akif koyalım diyor ama kararsız netleştiremedik bi türlü.O istiyor çift isim olsun.Akif Selim mi olsa Selim Akif mi olsa bilemedik gerçekten çok zormuş isim bulmak🤯