Kizlar benim 30 haftadan itibaren karin cevresi geriligim vardi o yuzden duzenli takip altindayim bir iki hafta sonra uktrasonla bakilirken bazi yerlerimde aci oldu doktor alttan ultrasonla baktiginda servikal uzunluk sinirda oldugu icin erken dogum riskim oldugu soylendi her hafta duzenli gelmeye basladim gecen hafta artk 35 oldugum icin ultrasonla bakilmaya gerek kalmadi yalniz nstde ufak ufak sancilarm cikmaya basladi normal dencek kadar ama benim hep sirt ve bel agrim vardi neyse persembe gunu gittigimde bebegin asagda oldugunu bu yuzden asagya baski yaptigni soyledi alttan parmak atti acilman yok ama rahim agzinda yumusama var dedi agrin olursa toparlanirsa bebek gel dedi benimde dunden beri bebek hep migde kismimda toparlaniyor yumak gbi hareket ediyor elimlw masaj yapip pozisyon degistirmesi yapmaya calisiyorm yoksq cok rahatsiz ediyor beni ve altta hafif baski yapiyor tekme atinca ve akintim hep vardi zsten bu aralar sulu akintim iyicene artti benim gbi olanlae varmi tecrubelerinizi paylasin benimle