12_yil_sonra Rbs111 çok acıkıyorum ve midem simit tost ekmek arası kaldırıyor sadece , 6 kilo aldım şimdiden 🤭
oyuncakperi ipekgkk ben de bugün 18+5 im inanın o kadar belli ki karnım 4 kilo aldım fakat göbeğim öne doğru sivrilmeye başladı :) ve kabızlığa bağlı olduğunu düşündüğüm üst karnımda da sertlik oluyor bildiğiniz davul gibi :) göbek altı sertliği de zaten uterus artık hissediliyor. ipekgkk
Semooshh Göbeğim çıktı çok aşırı değil ama çünkü zaten topluydum. çatlaklarda oluştu Doktor kıza benzetti Ama kesin bişey demedi Bi sonraki Randevuyu bekliyorum 🤗
Meltemkrt Semooshh kaçıncı haftada sin benimde 18de kıza benzetti ama hala kesin birsey söylemedi merak ediyorum🤔
Matem523 Bende 18+1 günlük hamileyim ufak bir karnım çıktı ama görenler hadi canım gerçekten hamile misin diyorlar 😁 Henüz kilo almadım aksine kilo verdim . Bundan sonra da nasıl ilerler hiç fikrim Yok 🤷🏻♀️
Mhrs Bende 18+5..Bana geçen otobüste kadının biri karnıma bakıp bana yer verdi dedim demekki artık dışarıdan da anlaşılıyor🙈 benim zaten önceden çatlaklarım vardı artmasın diye badem yağı sürüyorum her gün tüylenme sorunum olmadı şimdilik umarım olmaz🙄
Rbs111 Mhrs ya😂😍 ben hala yer veriyorum millete hamileyim desem inanmaz kimse 😂 yaşlılar gözleriyle süzüyor psikolojik baskıyla yer veriyorum 😂