oykum95 Hanımlar merhaba, haftaya girmemle kasıklarımda hafiften ağrı başladı şu son 3,4 gündür de aşırı baskı ve sancı oluyor özellikle yatarken sağa sola dönerken, yürürken falan zorlanıyorum bu durumu yaşayan var mı ?
lilamom oykum95 bende 31+2 yim 32. Haftanin icine girdim ayni sey bendede basladi sanki kasiklarimda hep fazlalik tasiyormusum ikinsam cikicakmis gibi agriyor mu desem batiyormu desem garip bisey bide sanki benim gobegim dustu 🤷🏻♀️
Adves oykum95 suan aynisi bende var sag kasigim cok agriyor hareket ettigimde korku sardi benide doktora gitsem mi diye
Zuleyhacay oykum95 merhaba 34+4teyim ben de ve yaklaşık 2 haftadır falan var o ağrı bazen ağlayacak duruma geliyorum gece yatarken sağa sola dönemiyorum eşimden tutunup yavaşça dönebiliyorum kalkarken ondan destek alıyorum falan bugün internette araştırdım baya çatı ağrısı deniyormuş buna bebek iri olduğu için olabilirmiş ve doğum kanalına ilerliyomuş o yüzdenmiş kalsiyum d vitamini eksikliğinden de olabilirmiş bu hafta cmt kontrolüm var doktorumla görüşcem bu durumu
aynenaynen Bende şuan 31+3üm :) aynı durum bendede var bazen yürürken karnımın alt tarafında feci bir baskı hissediyorum bi kaç kişiye sordum normal olduğunu söylediler 🤷🏼♀️
oykum95 aynenaynen aa ne güzel aynı gidiyoruz :) ciddi şekilde zorlamaya başladı endişelendim bende çevremdekilere sordum normal dediler ama cuma günü kontrolüm var soracağım doktora da
aynenaynen oykum95 evet sağlıkla alırız kucağımıza inşallah :) ben en son kontrolde sormuştum doktora magnezyum vermişti bana
oykum95 aynenaynen aminn inşallah :) bana magnezyumu 2 hafta önce verdi bacak kramplarım için ama oda ishal yaptı bıraktım şimdi tekrar kullanmaya başladım bu kasık sancıları geçer belki diye umarım faydası olur :/
oykum95 lilamom aynen öyle kesinlikle tarifsiz bir şey , ama fark ettim de aynı haftalardayız hepimize aynı sorun demek ki normal , doğum zamanı yaklaştıkça zorlaşıyor sanırım
oykum95 Adves ben cuma randevum olmasa gidecektim ama birkaç gün daha sabredeyim dedim, ama hepimize de olduğuna göre normal bir durum gibi gözüküyor
lilamom oykum95 yani zaten normaldir diye dusunuyorum cunku zaten nerdeyse bebek 2 kilo hafif degil artik ee suyu kesesi asagiya baski artmasi normaldir diye dusunuyorum. Bu agrilarda doguma hazirlik yalanci sancilarmis ama tabi insan bilmeyince genede korkuyor. En ufak bisey olsa aa biseymi oldu olcakmi normalmi diye sorgulamaya basliyorum.
oykum95 aynen öyle kızlar , bir de ilk gebelik olunca insan endişe ediyor , yani şahsen benim öyle ilk gebeliğim :)
Merveykaya Da başlıyor bu ağrılar galiba benimde öyle oldu koştur koştur gittim doktora nst ye aldı hiç bişey çıkmadı 😂
oykum95 Zuleyhacay içime kurt düştü şimdi , Cuma günü doktora gidince söyleyeceğim bende umarım normal der ters birşey çıkmaz 🤲🏼😕
Zuleyhacay oykum95 normal olduğunu düşünüyorum canım bence endişelenme artık doğuk yaklaşıyor sonuçta