Hamileyim00 Inanılmaz derecede belim agriyor ve bu beni korkutuyor bebeğime bisey olur korkusu benim gibi bel agrisi çeken var mi 5 dk ayakta kalsam yemek yapmak için dahi bel ağrım hemen başlıyor sabah kalkınca da aynı bel agrisi var normal mi bu olay
melegiminannesi Hamileyim00 eğer belinden kasıklarına gelen bir adet sancısı gibi bir aprı varsa vakit kaybetme git doktora hemen. Benim bel ağrılarımda oluyordu hamileliğin başınfan beri ama kasık ağrım olmuyordu doktorumda rahmin büyüdğü icin ağrıyor belin demişti suan 27 haftalığım 28 olucam ama gel gelelim gece uyutmayan bel ağrılarım var artık 🙄
esra1907 Hamileyim00 çok normal canım korkutmak istemem ama daha ne ağrılar yüklenecek. O kasık ağrılarım fenaydı bele vuruyordu adet sancısı gibi şimdi 28+6 oldum çatı ağrım başladı 😂
Htcgnl Hamileyim00 canım ben her gün eşime ovduruyorum ancak o şekilde rahatlıyorum öylece uyuyup kalıyorum aynı sorunu bende yaşadım bazende sürekli yatmaktan hareketsiz kalmaktan oluyormuş
Hamileyim00 melegiminannesi yok çok şükür kasiklarima vurmadı suan ama sanki belim ikiye ayrılır gibi agriyor merhem kullansam sakincasi olur mu ki doktora da danismadim migde bulantim geçti derken bu başladı korkuttuyor beni çok kilomdan dolayi mi acaba öyle agri çekiyorum
melegiminannesi Hamileyim00 rahmin genişlediği için öyle ağrıların oluyor eğer artmıyor gecmiyorsa doktora git canım, bence doktoruna danıs ondan sonra krem kullan canım zararlı olabilir onun yerine ılık duş al
Hamileyim00 esra1907 😂😂 daha yolun başında böyle mizmizsam ilerleyen zamanda hapi yuttum 😂 o zaman rabbim herkese saglikli doğumlar nasip etsin az acılı sancılı