Merhabalar ben kısa zamandır buradayım. Danışmak istediğim şu, adetim 9 gün gecikince özel bir hastaneye gittim kan sonuçlarım pozitif çıktı. Ben ilişki ertesinde ertesi gün hapı kullanmıştım buna rağmen hamile kaldım ve doktor bunu duyunca kötü bilmem ne deyip daha ultrasona bakmadan homurdandı. Ultrasondan bakınca keseyi göremiyorum zaten içtiğin haptan dolayı ya dış gebelik olucak ya bebek gelişmicek dedi ve 2 gün sonra beni tekrar teste çağırdı. 2 gün sonra yaptırdığım testle ilkini kıyaslayıp ultrasona dahi bakmadan dış gebelik bu eğitim araştırmaya git düşük ilaçları vercekler sana diye gönderdi. Bayram öncesi Cumartesi günü acile gittik Durumu anlattığım acil doktoru alttan muayene etti ve dış gebelik filan değil kese içerde bi problem yok ortalama şuan 5 haftalık ve bayram dönüşüne randevu al uzman doktorla görüş dedi. Sevinçten ağlıycaktım o an. Neyse 10 gün geçti randevumda doktor tekrar alttan baktı 4 haftalık dedi 😂 bebeğim kaç haftalık halen bilmiyorum gerçekten 🙈 kese görünüyor ama bebek daha görünmüyor 10 gün sonra tekrar gel görünücektir hiç bir problemin yok herşey yolunda dedi. İlk kez fasülyemin resmini verdi bana ve bu 10 günü onunla yaşadım. Geçen cuma son randevuma gittim ve devlet hastanesi olduğundan başka bir doktora denk geldim o da önce karından baktı bi sıkıntı var dedi ve tekrar alttan baktı. Kese var ama bebek yok şuan ve içindeki bebeğin olması gereken baloncuk zar bizim görmek istediğimizden daha büyük, yüksek olasılık bu boş gebelik haftaya Cuma acile git baksınlar yine yoksa kürtaj olacaksın kendini hazırla bu 1 haftada dedi. Kafayı yicem 4 ayrı doktor 4 ayrı haber. Böyle şeyler yaşayan var mı yani belki geç döllenmiştir zamanı vardır şuan gözükmüyordur 😔