selineliz07 Semirayldrm1 benimde insallah 3 mayis gibi erken gelmezse tabi 😊 tek tuk seyleri kaldi bizimde
Glsmumul Semirayldrm1 bizimde 30 mayıs. Odamız bebek arabamiz ana kucagimiz bezimiz ve bakim malzemelerimiz hazır kıyafetlerden bir kactane daha aldık mı tamamiz galiba sonra gelsin benim eksikler 😀🤰
Lolonunannesi Bizimde 8 mayıs alınacaklar bitti sayılır. Kıyafetlerin bir kısmını bugün yıkadım astım 😊
ozgesoy28 23 mayıs gibi gözüküyor bende çoğu şeyi aldım odasını yaptırıyorum şuan kıyafetler bebek arabası tamam sadece elektrikli salıncak felan kaldı
Senis Benimde 11 mayis gozukuyor ve daha bikac takim birsey aldim eksiklerimiz var kiyafette tabikide.. birde agir olan esyalarini almadik henuz arabasi yatagi falan.
Nur22 Bizim de 13 ya da 14 mayıs ,odasını arabasını , kıyafetlerini aldik , ufak tefek ihtiyaçları kaldı inşallah 😊sağlıkla gelsinler kuzucuklar 💙
Ozgeliz Benim de 5 Mayıs in Semirayldrm1 bizim de inşallah doğumumuz 5 Mayıs kıyafetlerini aldık ama odası henüz gelmedi odası gelince kıyafetlerini yıkayıp asacam 🙏🏻😇
SerpilPalaAkta Bizimse 5 mayıs inşallah sadece bakım ürünleri kaldı kuzumun herşeyi hazır çok şükür 🙏💙
hjertemami BİZİM de 18 Mayıs ama 3 cü bebişim olduğu için alınacak çok büyük bir şey YoK. Sadece kıyafet tarzı şeyler alınıcak.☺ Ama ilk bebişlerin heyecanı bir başka olur 😍Kıskandım sizi valla 💐
Hivreneymen Bizimde 22 mayıs ama daha hiç bişey alamadım ya biran önce baslamam lazım sizce cok sıcak olurmu nasıl giydirmek lazım mayısta ona göre kıyafet alalım fikir verin
FerhanSerkanEilmez 26 mayıs kişisel bakım ürünleri ve küveti bebek arabası kaldı sanırımmmm 😍😍😍 Tatlı telaşlar bunlar 😘😘😘😘