1519mucizleriiim Merhaba benim baya gobegim var ortadan vs vurdgmda cnm yaniyor diye kenarlardan vurduruyorum gene etki eder degilmi? Kanı sulandrr yani
Esma_davut 1519mucizleriiim Ben hamileliğimi öğrendiğimde doktor verdi o günden beri 1 gün sağ 1 gün sol koldan vurunuyorum hiç göbekten yapmadım canım göbek gerildikçe acır diyolardı kola geç istersen artık
Canoglumbenm 1519mucizleriiim göbek deliğinden 3 parmak olacak şekilde aşağısına, yukarısına, sağına, soluna vurabilirsin cnm
Busra5341 1519mucizleriiim gobek deliginden uc parmak sonrasna vur canim igne yagli oldgu icin cok yakiyor hatta bende morarmada oldu ama normalmis gobek kol seklinde hergun sirayla degistirebilirsin daire cizebilirsin yani bebek buyudugu zamanda tamamen kola gecersin
Trabzon 1519mucizleriiim 4 ayıma kadar göbekten vuruldum. Artık göbek çok aciyo aşırı derecede mecbur kola geçtim. Artık kollarım da morardi bacağa geçerim yakında 🥴🤗
1519mucizleriiim Ben kizimda hep gobekden vurdum dogurana kadar orta kisimlardan vurunca agriyor bende kenarlardan vuruyor esim ama etkisi ayni olurmu kani sulandirirmi yine