Ectu Herkese merhaba 🌸 16+1 haftalık hamileyim, sabahları uyanınca ve bazen gün içinde baygınlık hissi yaşıyorum🙁 soğuk bir terleme, bulantı, baş dönmesi oluyor. Yere yığılcm gibi hissediyorum. Böyle olan var mı?🙁
Zeynepasya24 Ectu bende de oluyordu tansiyonumu ölçtürüyordum normal çıkıyordu kan şekerinden olabilir demişti doktorum
Seda05 Ectu ben 🖐🏻 26 haftalık olucam arada hissediyorum böyle şeyler bazen tansiyonum düşük çıkıyo bazen tansiyonum normal çıkıyo ama kan şekerindende olabiliyomuş doktorum söyledi öyle durumlarda evde varsa bitane çikolata yiyorum yada kesme şeker atıyorum toparlıyo bidaha beni
Ozge1008 Ectu gün içinde tarçınlı süt için şekerinizi dengeler. O baygınlık hissi yüzünden kaç kez düştüm banyoda🤦🏻♀️
Asliyildirim Ectu kansızlık başlangıcı ya da şeker düşmesinden olabiliyor. Aynıları bende de oluyor. Kan hapını içiyordum ama yetmiyormuş değiştirdi başka verdi doktorum şimdi biraz azaldı. Öyle olunca hemen işi gücü bırakıp havadar bi yerde sol tarafıma yatıp dinleniyorum biraz. Dinlenince geçiyor benim. Şeker aleti varsa evde öyle olunca şekerini de ölç bi bak derim
NihanMine Ectu canım bende 13+1 deyim 10 gündür galan aynısı var göz kararmasıyla birlikte sanki kör oluyor gibi baş dönmesi vs bütün belirtiler vardı doktoruma danıştım ilaç verdi hergün aç karnına içiyorum biraz faydası oldu ama yine de çok sıcakta falan kalırsam yaşıyorum bunu