Dun gece 4cm acilmam oldugu icin yatirdilar Hic birsey yapmadilar daha bos bos hastane odasinda bekliyorum sancilarim bile yok nilgun hanim die bir bayan nobetci doktordu yatman dedi yatirdilar ama Sonra Hic doktor gelip bakmadi bile sadece nst ye bagladilar 2 saat Sonra onu da cikarip yatakta yattim bosuna gece gece burda eziyet cektim bildiginiz ac susuz bekliyorum saat 6:42 suan bakalim gelen doktorlar ne diyecek kendi doktorum zaten ortada Hic yok bugun kizinin mezuniyeti oldugu icin gelemeyecekmis aylardir bosuna doktor secmisim suan kimi bulursam sukur durumu resmen umarim dogum olmadigi icin bir gece daha diyip ekstra ucret talep etmezler :) yada suni sanci ile zorlu bir dogum bekliyor beni :( Bu arada dogum oncesi dogumhanede sanci bekleme olayi var dediler takip normal dogumda orda oluyor ve sadece bir bayan yaninizda olacak dediler bana ameliyathane bogucu geldigi icin kesinlikle kabul etmedim odamda takip istedim iyiki istemisim bos bos bekliyorum nede olsa birde o yerde bu stresle bekleyemezdim