Zeytinusss Deletedmom133 bende şunu merak ediyorum aslında eğer lavman yapılacaksa benim malesef biri büyük biri küçük iki tane basurum var 😏😏 acaba bi etkisi biseyi olurmu 😔 zaten normal doğumdan da bu yüzden çok korkuyorum
mom02636 Deletedmom133 hayır canım yapılmıyor Doğumdan önce sonrasında gaz cıkaramazsan yaparlar sayılı saatler dakikalar kaldı ne alemdesin bende stres tavan bekliyorum Yanımda da bi kız daha var oda sezeryan icin bekliyor allah yardımcımız olsun 😊😊
Gkhn71 Deletedmom133 sezeryanda yapilmiyor diye biliyorum ama bide korkulacak bişey yok makattan ilaç sıkıyor 5 yada 10 dk bekliyosun sonra bağırsaklar basınç yapiyor seni tuvalete cikariyor bosaltiyorsun biseyi yok yani
Deletedmom133 Deletedmom0065 öncesi için dediler bende dedim sezeryan gerek varmı dedim bakalım gidince öğrencem saatler kaldı doğuma zaten 🙃
Deletedmom133 Zeytinusss tabi bağırsakları anında boşaltıyor dogun anında ıkınırken yapmayalım diye 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom133 mom02636 amin canım uyuya kalmışım şükür en azından 2 3 şartlık uyumu oldum heyecan dorukta be olsun 🤲🥰 rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza
Sevimlisevimli Sezeryanden önce bana yapılmıştı lavman.Anüsten ilaç verip bagirsaklari tuvalete bosaltiyoruz.Hic birşey hissetmedim.Bi sıkıntı olmadı yani.Dogum sonrası da gerek olmadı çok şükür.
mom02636 Deletedmom133 amin insallah canım ne alemdesin ben hazırlandım bekliyorum hala gelip alıcaklar açlıktan baygınlık geciricem susuzluktan dilim damağıma yapıştı sinir oldum 😂😂
A_S_K Deletedmom133 Allahım yardımcın olsun 🙏🏻🙏🏻 Lavmanda bir şey yok kız bir ilaç sıkıyor bekliyorsun tuvaletin geliyor içindeki herşey çıkıyo bitti 😁 sağ salim evladına kavuş inşallah her şey güzel ve kolay geçsin tüm doğumdakilerin 🙏🏻
Ayguns Deletedmom133 ay sen bugün doğuruyorsun dimi canım 🙈 çok heyecanlı ya allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle kavuş meleğine inşallah 😇doğum hikayeni bekliyoruz 😇
Deletedmom0065 Deletedmom133 canim hayirlisiyla al kucagina ama bi gece onceden yemek yemeyi kesiyorlar diye nadirdir yapmalari bence. Yaparlarsa da korkma kendin kendine bile yaparsin hissedilen bir sey degil:)
Duygudamla Carsamba ben Sezeryan olacağım 👀sana hayırlı doğumlar ..inş sütün de gelir .. hikayeni beklıyoruz
melolevo Canım sezeryandan önce mutlaka yapılıyor . Öyle gözünde büyütecek bişey değil. Merak etme. Popodan bir sıvı veriyorlar. 15-20 dakka içerisinde tuvalete koşuyorsun:) tavsiyem yakınlarında dur :) sonra su gibi akıp gidiyor.