anapanda12 NimetDilmen çok şükür Rabbime bugünleride gördük, bizim en başından beri riskli gebeliğimiz oldu, önce düşük tehdidi sonra erken doğum derken geldik bugünlere🌹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 🤲🏻
NimetDilmen anapanda12 ALLAH ım neylerse qüzel eyler bak nerden nereye coooook şükür 🙏 Bide hayırlısıyla kucaqmza almamız kaldı 😍
Ebru0101 NimetDilmen öyle vallahi artık çok zorlamaya başladım gece uykusu sıfır normal mi düşünüyorsun sende :) bana gün vermediii kasılmalar çıktı nst de ama
NimetDilmen Mira_07 Kesinlikle öyle baya bi sabrsz olmaya basladm. Saqlıklı olsunlar hemde çabuk qelsinler 🙈😁😁
NimetDilmen Ebru0101 Normal dsunuorm eqer bi sorun olmazsa 😊 Arife qünü 35.haftamda bnmde sancı ckmıstı nst de 1 qün sürdü smdi hicbi belirti yk 😒😁
Ebru0101 NimetDilmen benimde arada bş gelen hafif sancılar bide sürekli toplanıyor bi tarafa onun dışında başka bişe yok gibi en azından 38 i. Göreyim istiyorum az daha kilo alsın 🤣🤣🤣
NimetDilmen Ebru0101 Benimki erkek ve erkekler haftasını dolduruyo diolar 😁 InsaAllah erken ve saqlıklı qelir benimki.😁