Öyle içinize o korkuyu vermeyin yazık bebeğinize o hormonlardan bebeğinize de gider stresınız.. güzel düşünün ki doğumunuz daha rahat geçsin allahın izniyle birşey olmaz benım ablam da sizden daha kotu bir durum yaşadı sağlıklı bir kızı var 6 yaşında hamdolsun ama Dr ihmalliği mi desem rabbimin sınavı mıdr desem bilemem ama mevla sadece bu dünya da evlat vermiyor oraya da bize evlat lazım olucak şefaatçi olıcak lar inşaAllah
Ablamın bebeği son bir kaç hafta kala bebeğinin beyninin oluşmadığını göz çukurunun oluşmadığınu beynini sarmış olan bir enfeksiyonu olduğu nu ve gerek siz bir gebelik diye nitelendirerek gebeliği ne son verilmesini istedi ler bunu ailecek kabul etmemiz 3 haftayı buldu bayram vs araya girdi Dr yok dediler 38 haftalık bebepimizin önce kalbini durdurarak sonra da sezeryan ile doğum yaptırarak aldılar annesi hastaneden çıkmadan mezara verdik. Bu dünya imtihan dünyası bende kaybettim bir evlat rabbim yaşadığımız bu üzücü şeylerin ardından hem bu dünyada hem de ahirette illaki mükafatlandırıcaktır ben inanıyorum .. Diyeceksiniz belki niye anlattı bu insan bana bu kadar şey , ama inanın son 1 aydır ailecek öyle bir imtihana tabi tuttuki mevla bizi öyle bir farklı açıdan bakmayı öğrettiki hep şükür ettik bunca şeye rağmen. Yani mevla eğer ki bişey ol derse o istediği dilediği anda herşeyi yapacak kudrette kurban olduğum Rabbim kuluna bir emanet veriyor, dilerse tekrar yanına alıyor bize verdiği emanetini.. Rabbim imanımızdan bizi alıkoyacak taş bile ayağımıza değdirmesin sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaAllah mevlam hep sizlerle olsun inşaAllah