Ebay Kizlar 12+2 haftalik hamileyim kahverengi lekelenmelerim oldu hemen doktora gittik doktor bi kanama var kese dısında dedi igne verdi gönderdi ama ben yine de çok korkuyorum ilk bebegimi kaybetmistim canım çok sıkkın 😔 aranızda lekelenmesi olan oldu mu geçermi
Prensesannesiiii Ebay bu haftada benim de aşırı derece de bi kanamam oldu resmen adet kanaması gibi. Bebeğimi kaybettim sandım ama doktora gittim hemen bebek iyiydi kanama bölgesi vardı. Sonra kahve kahve gelmeye başladı sonra olmadı bidaha çok şükür üzme kendini ☺
Kezu17 Ebay benimde aynı haftada olmuştu, ben ilk başta rahat davranıp iş falan yaptım ve sonra kırmızı kanamam oldu. O zaman sürekli yatıp dinlendim hiç bişey yapmadım. Şimdi 29. Haftadayım. Sakın iş falan yapma, yat dinlen sürekli.
Gnys Ebay inşallah bişey olmaz canım. Dinlen boş bol.Bende 13 haftalık hamileyim 2 aydır tam adet zamanımda kanamam oluyor. İnşallah sağ sağlim doğar yavrularımız.
Serpilmth Benim de olmuştu canım iğne ile geçmişti dinlen çok yorma kendini ve ağır kaldırma geçmiş olsun
Ebay Serpilmth aslında kendimi hiç yormuyorum ama doktorum bebek iyi dedi pek iç açıcı konuşmadı kanama ķirmizi olursa gel dedi sadece
Adayanne Ebay Geçmiş olsun canım benim başıma gelmedi ama ablamın leklenmeleri olduğu için sürekli araştırıp okudum yakın zamanda. Okuyup edindiğim Bilgi kadarıyla bu kahverengi lekelenmeler daha önce rahimde her ne sebeple oluştuysa oluşan kanamanın zamanla dışa atımıymış yani aslında bu iyi birşey vücut Kanı ya absorbe ediyor ya da kahve kahve leke şeklinde dışarı atıyor dışarı atımı da vücudun emmesinde belli bir süre zarfında oluyormuş kırmızı kanama olursa gel demelerin sebebiyse taze hali hazırda bir sorundan kaynaklı kanamanın olduğu ve tehlikeli bir durum söz konusu olabileceğinden dolayı diye okudum birçok yerde endişelenme ama ihmal de etme bence
Damla6606 Canım aynı lekeyi bende yaşıyorum doktor kırmızı olunca gel bazı kadınlarda bu leke olabiliyo dedi ama az az geliyo bugünde gelmedi çok şükür inşallah sag saglim alırız kucagımıza
Ebay Prensesannesiiii cok sevindim insallah benimde kesilir insallah sag saglim kucagimiza aliriz bebislerimizi