Demir Daha yeni üye oldum sırf şu ağrıları sormak fikir almak için.Yardımcı olursanız sevinirim. Ara sıra çok afedersiniz vajina içimde de bıçak saplanıyormuş gibi bir sancı oluyor.Var mı böyle şeyler yaşayan? 😞
1987gokce Demir 15. Haftadayim bende de bugun kasık ağrısı hariç vajinada bıçak saplanmasi oldu. Kanama olmadığı için rahim genişlemesi olarak yorumluyorum. Adet sancısı gibi de değil çok garip.
Mermus Ben aynısını yaşıyorum canım 13+4 haftalik hamileyim ama uzaninca biraz sonra geçiyor sende geçiyormu peki ? Demir
VildanYaycili Demir merhaba çok çok normal 30. Haftadayım sızın haftalarınızda bıcak saplanma olurdu hatta yurumemı kısıtlardı doktoruma danıştım rahım Doğuma kadar 1 kıloya kadar çıkarmış bundan böyle seyler çok normalmıs
yagmurpelit Demir cnm q6 haftalik olldumsukur kanamam yok ama son 3 4 haftadir alt tarafımda ayreten arka kuyrk sokummumum ordada oluyor benim boyle bicak saplanip cikar gihi doktora soykedim alttan bakti bisey yok defi idrar tahlili aldı d kibtrole gidicem tekrar bakalım
mine92 Kardeşim bende 12-4 gebeyim aynı problem bende de var Dr sordum çok normal dedi panik yapma kanama olmadığı sürece gönlünü ferah tut bol bol dinlen
Demir mine92 Ay Allah razı olsun içime su serptiniz gerçekten🙏🏻İnsan çok korkuyor birşey olucak diye.
1987gokce VildanYaycili mine92 Demir Mermus cevap veren herkese teşekkür ederim tedirgindim bende Allah razı olsun. 💕
Demir 1987gokce Bende yaklaşık 1 haftadır var dr a yeni göründüm bebeğim iyi çok şükür.Bu vajina zonklaması alt karın sızlaması falan epey tedirgin ediyor beni.
Demir Mermus Yataktada oluyor😕gün içinde ara ara ama sık değil.Bir kaç saniyelik bi olay.Sizinde bıçak saplanması gibi bir sızı mı?
Demir VildanYaycili Yaa gerçekten miii nasıl iyi geldi yorumunuz bir bilsenizz.İlk yorumu yapan arkadaşın doktoruda normal demiş.Çok şükür rahatladım biraz🙏🏻Siz ne güzel neredeyse sonuna gelmişsiniz darısı başımıza
Aysenurtsr Ben de 13 haftaligim ve son gunlerde siddetli yasiyorum kasik agrisini, bugun de asiri bel agrisi cekiyorum 😢
Demir Aysenurtsr Bel ağrısıda var bende dr yükselen progestron hormonuyla alakalı dedi.Üstüne zayıf ve kemiklerim kuvvetli olmayınca 10 dk ayakta dursam belim ağrıyor.Kasık ağrımda enfeksiyondan mış ama batmada ondan mı bilmiyorum.Ne zor süreç🙁
Aysenurtsr Demir benim de ayni malesef. Bir de ogretmenim, sabah 9 aksam 5 ayaktayim bu gunlerde bedenim fazla yorulmaya basladi. Saglikla gelsinler insallah ne yapalim olucak bunlar 🤗
Demir yagmurpelit Resmen şikayetlerimiz aynı.İnşallah önemli birşey değildir.Yoksa her türlü razıyım ben yeter ki bebeğim iyi olsun