eydaDoanBayram Merhaba arkadaşlar , Kan uyuşmazlığımız var . 28. Haftadayım . İndirect coombs testim Negatif çıktı ve iğne oldum . Bu iğne pozitif çıkma durumda yapılmıyor muydu ? Ben negatif çıkınca iğne olunmuyor sanıyordum .
eydaDoanBayram Tugba12345 teşekkür ediyorum . Peki neden yapılıyor negatif çıkması halinde biliyor musunuz ?
Cansubasak Betzm her ay neden kan veriyorsunuz her ay mı bakılıyor ben bir kere bakışdığını düşünüyordum bizde de kan uyuşmazlığı var
Tugba12345 eydaDoanBayram negatif olması bebegın antikorlardan etkilenmediğini gösterir ve her ihtimale karsi igne vurulur dogumdan sonra da sonraki dogacak bebek etkilenmesn diye vurulur eger bebek senin kan rh nı tasiyosa vurulmaz.
snykz Bize doktor bu iğneden bu testten hiç bahsetmedi 28.haftadayız 30.hafta gidicem kan testinde falan mı olup olmadıgı belli oluyor ben de bu konuyumrk ediyordum
eydaDoanBayram snykz sizin kan uyuşmazlığınız var mıydı ? Yok ise o yüzden bahsetmemiş olabilir . Bizde kan uyuşmazlığı var . İlk gebeliğim düşük oldu kürtaj sonrası iğne olmuştum . Bu 2. İçinde şimdi test yapıldı negatif çıktı yalnız yine iğne yapıldı .
snykz eydaDoanBayram eşimle bnm mi uyuşmazlığımız var mıydı? Hamilelikte anne ve bebek kanının negatif pozitif olmasından bahsediliyor 😊 yani dktorun bize bunu aorması gerekmiyor muydu hiç sormadı
snykz eydaDoanBayram eşimle bnm mi uyuşmazlığımız var mıydı? Hamilelikte anne ve bebek kanının negatif pozitif olmasından bahsediliyor 😊 yani dktorun bize bunu aorması gerekmiyor muydu hiç sormadı