Premsesimvaar Kızlar dependi hastanede ilk kim giydiriyor o haldeyken giyermiyorsun başkası giydiriyor demişti birileri?
hohomoromu Premsesimvaar hemşireyle yanında kim varsa beraber yardımcı olarak birbirlerine giydiriyorlar
Pnrmhmmd Premsesimvaar valla dikişten sonra hasta bakıcı giydirip çıkarmıştı bana canım sonra odaya gidene kadar baya kaynamış üstümü giyerken tekrar değiştirdim onuda kendim yaptım normal doğum olduğü için rahattım
Premsesimvaar deletedmom9494 bende öyleyim de hiç çekinmeden ne diyorlarsa yaoicam wlla yoksa o anlar gecmez gecsede unutulmaz..
uslukizinannesi Spinal oldum ameliyata gitmeden önce hemşireler sondayı takıp hasta bezi giydirdiler ameliyat sonrası da hemşireler giydirdi daha sonra eşimden rica ettim depend giydirmesini 4 depend kullandım 2 günde gerisi kaldı gece pedine geçtim
Kalbiminsesi uslukizinannesi ya bu.depent tam.olarak ne ise yario incecik biseyo kani tutacak.somucta lohusa olcaz bana bi açıklarmisiniz
Gamzelianne34 uslukizinannesi kalan depentleri gardropstan ben alsam olurmu 😁kullaniyo musunuz gardrops uygulamasini 💕
hohomoromu Kalbiminsesi Depend marka aslında külot bez o ince olanlarıda var kalın olanlsrıda var depend markanın ki ince diğer marka canbebenn mi tam hatırlamıyorm o kalın lohudalk evresnde de ben sexeryan oldum aşırı şakır şakır bi kanama olmuyor zaten ilk 2 gün biraz yoğun oluyor daha sonra normale bınıyor bazen kesiliyor bazen tekrar geliyor
Pnrmhmmd Kalbiminsesi külot bez canım tıpkı çocuklarda olduğu gibi valla bende aşırı kanamam oldu normal doğum olduğu için en az 25 gün depend le gezdim çokta rahattı bildiğin külot gibi çok rahat ediyorsun belli de olmuyor dışarıdan
Kalbiminsesi Pnrmhmmd yani onu tekmi giyiyoruz ped e feln gerek kalmiyormu tek basina yetiomu o onu merak ettm