rabiaykut Merhaba arkadaşlar ben 5+1 gebeyim doktordan randevu aldım fakat 15 doktor çok yogun 15 gün sonrasına randevu verdiler 15 gün geç mi doktora gitmek için yoksa başka bir yerden daha mı randevu almalıyım
Aysebkr1258 rabiaykut iyi bnce gittiğin Zaman kalp atışlarıda oluşmuş olur erken gitsende bişey gözükmüyor zaten
Mervee07 rabiaykut geç değil ama 15 gün beklemek ne biliyim 🤨başka bir doktora gider sonra o randevu aldığım doktora da giderdim😃 gittim de 😂
Sengulkrgz rabiaykut yooo gec degil hatta tam ideal zaman o hafta hem kese hemde kalp atisi duyarsiniz erken gittiginizde duyamama sansiniz var bu sefer panik yapabilirsiniz
sc125 Böylesi daha iyi, erken gidince pek birsey belli olmuyor ve insan lüzumsuz süpheye kapiliyor:) yani bende öyle olmustu
sevval55 Sabah 7-8 gibi giderseniz hastaneden sıra veriyorlar aynı gun muayene olabilirsiniz. Kendimden bliyorum doktoruma 1 ay randevu yoktu her gitceğim zaman yedide gider sıra alırdım öğlene kadar mutlaka girerdim
Gulzade rabiaykut 5.haftamdan beri 15 gunde 1 gidiyorm zaten snra ayda 1 gune dönüyor en son zamanlarda her hafta 1 gune dönüyor 😊
rabiaykut Çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar bende başka bir doktordan daha randevu aldım cuma günü gideceğim
rabiaykut Folik asiti ne zaman kullandınız arkadaşlar kendim almalı mıyım simdiden yoksa doktoru beklemeli miyim