PasaninAnnesi Sürekli halsizim sanki vücudumun heryeri kırılıyo gibi kafamı kaldıramıyorum bide sürekli açmışım gibi hissediyorum yemek yiyorum yarım saat olmadan tekrar acıkıyorum nasıl geçecek bunlar 6hafta 2 günlüğüz 😢
Sedefff1 PasaninAnnesi bende öyleyim 😓 hm bulantım oluyo hem acıkıyorum üzerine halsizlik serum aldıgım gün kndme gelyrum yoksa gün boyu başım yastıkta doktora geçen söyledim az bi kansızlık var dedii ama bulantım oldugu için ilaç yazmadı artar dedi bulantıların sende bi kanına baktır cnm kansızlık halsizlik yapıyomuş çok geçmiş olsun
Tbrk PasaninAnnesi benimde oyleydi maalesef 12 haftaya kdr devam etti, asiri halsizlik. Aclik hissi degil ama boyle yiyordum yarim saat sonra tekrar migdem bayiliyordu. Az yiyordum belki o yuzdende olabilir
Bilgecelik PasaninAnnesi canım genelde kız bebeği halsizlik yapar derler gönlüne göre versin allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
VildanYaycili PasaninAnnesi hayırlı olsun daha çok mınık bebisiniz daha çok sıkıntıda yasayabılırsınız yada sıkıntısında gecebılır herkezde farklı oluyor.ama haksızlık bıtkınlık hatta tembellık çok sık gorulur bol bol dınlenın
PasaninAnnesi Sedefff1 bulantim oluyo canm benim de ama sabahları evet var kansızlığım ama derecesini bilmiyorum bi baktiriyim sanada gecmis olsun canm
PasaninAnnesi Tbrk ben çokda yiyorum ama yarm saat gecmeden tekrar acıkıyorum halsizliğimde 2 gündür basladı bebeğin gelişim evreleri anneden aldıklarıda etkiliyo olabilirmi ki
PasaninAnnesi VildanYaycili cok tesekkür ederim 👼 cok dinleniyorum sadece lavaboya ve yemek yemeye kalkiyorum desem yeri sürekli yatiyorum 2 gündür basladi bu halsizlik doğru diyosunuz herkesin bünyesi farkli tepki gösteriyo insallah geçici bi durumdur
PasaninAnnesi Tbrk var canm sabahlari oluyo ama gün icinde yok sabah da karanfille yatıştırıp öyle yemek yiyorum devam ederse araya havuçla devam ediyorum sonra tekrar yemek yiyorum 🙈
VildanYaycili PasaninAnnesi çok erken baslamıs sızın normalde 9-13 de baslıyormus Ama kız bebeklerde erken olabılıyormus 🙂
PasaninAnnesi VildanYaycili yaa kız bebeklerde mi 🙈 hayırlısı olsun benm icime hep oğluş doğuyo ama hayirlisi Allahtan sağlıklı olsunlarda 👼💙