Zeynpatak lilamom ay cok guldum 😅😅onlara kalsa bizim zamanimizda bez mi vardi alma derler 😅😅 bu arada premium care baya buyuk diger bezlere gore . Sonra normal prima sonra molfix kullandiklarima.gore
lilamom Zeynpatak 😂 bende gulsemmi ne desem bilemedim, evet sanirim o yuzden primanin yenidogani daha fazla kullaniliyor molfixin kalibinin kucuk oldugunu duydum sleepde daha kucukmus galiba, molfixte 2 den baslayanlar varmis
Ebru0101 Kızlar peki ben bişe sorcam bezde çok karsrsız kalmıştım dogum yapan arkadaşlarımda yenidogan 0 numara al dediler bez geldikten sonra biraz kçük göründü gözüme üzerinde 3500 kg yazıyor zaten ama 1 numara kullanıyoruz diyince bi. Şaşırdım ben çokmu küçük olur
Yurdanur Ebru0101 hangi marka bilmiyorum seninki canım ama 0 numara premetüre oluyor genelde..2 5 kilo 1 numara 3 6 kilo 2 numara oluyo yani benim aldığım markanın öyle o yüzden 1 den başladım 0 almadım
Nora lilamom Ben iki paket 60li aldım.. Bence bezin ne kadar kulanacagin bebeğin kilosuna da bağlı Yani 2500 gram doan cocukla 4 kilo dogan farklı olur.. Benimki 4 lerde doğacak gibi o yüzden cok fazla almak istemedim hesaplamama göre bu 120 bez ilk 20 güne anca yeter 😅
lilamom Nora yazan arkadaslari gorunce fazla alamamisiz hatta az bile gelebilirmis😁 gerisini sonra aliriz az gelirse yani aldigin markaya gorede degisiyormus prima premium kalibi en buyukmus mesela molfix cok kucukmus 4 kilo doganlr bile baya prima yenidogan kullanmis gunde 10 bez diyorlar
Zeynpatak Nora bana da hep iri dogacak onde gidiyor dedi doktor herseyini büyuk aldim . Bir baktim 35.haftada pat diye geldi bebis 2530 gram 😅sizinki zamaninda gelir insallah
Happyyhamiiss lilamom bir paket 1 numara bir paket de 2 numara aldım şimdilik zaten bir numara 2-5 kilo iki numara 4-8 kilo bir numaradan 92 li paket olarak aldım 1 paket yeterli olur diye düşünüyorum
lilamom Premsesimvaar hahaha😂😂 buyukler basimizin taci dinleyelimde bazen analmyrm iste. Agustos 4-24 arasi dogum tarihim sicak ayaklarim sisti belim oyle diyor ki mesela kiyafetleri hastane cantani temmuz sonundan once yapma😂😂 yuvarlanirken dogururkn yaparim artik tovbe tovbe
Yurdanur lilamom aynen canım..aman bakma sen onlara herşeye bişi diyolar zaten gazlı bebek olmasındansa çatır çatır yapsınlar da yetmesin 😂 zaten bebekler doğunca ödemli oluyolar kilo veriyolar sonra kendilerini toplayıp kilo almaya başlıyolar ama o da ha deyince olmuyor ama 1 paket alıp deneyip bebeğinize iyi gelirse devam edebilirsiniz bazı bezlerde bebeklere iyi gelmiyor o zamanda bezler kalıyor
lilamom Yurdanur evet duydum onu o yuzden stok yapmadim bir paket vardi almadim esim almis iste sonra zaten daha uygunla degistiririm diye dusunuyorum
Zeynpatak lilamom oglum suan 2 aylik 1 ay erken 2530 gram dogdu . Simdi 5 kg molfix 2 no kullaniyorum ama baya kucuk . Primaninki de buyuk geliyor 2nosu . Prima alacaksan 1 noyu fazla al canim . Molfix alacsksan az al daha sonra da alinir . Ben premium care ve prima yenidogan 4 paket almistm daha sonra deneme amacli molfix aldim dogduktan sonra da aliniyor yani cokta stok yapma 1 noyu duruma gore esin gidip alir belki iri bi bebek olur
Nora lilamom Ben prima aldım ilk aylar kullanmak için sonrasında Migrosun minnies markasına geçmeyi düşünüyorum Aynen dediğin gibi bulunmayan bişey degil nasıl olsa.. yolla esini alsin gelsin 😋
lilamom Zeynpatak molfixin cok kucuk oldugunu bende duydum herkes diyor ama ben stokculuk taraftari degilim hem pisik durumu hem fiyatlar bittikce alicam artik
lilamom Zeynpatak evet ama kendi doktorumla konustugumda bide nette pisigin aslinda bezle ilgili degil annenin beslenmesiyle ilgili oldugunu en dandik bezin bile sik degistirilirse pisik yaratmayacgini duydum gercekmi acaba
Minedemir15 lilamom bebek hangi beze alışırsa o pişik yapmaz bnm kullandığım bez marka bi bez değil daha pişik yapmadı çok şükür
Zeynpatak lilamom ben cok sık degistirdigim icin pisik olmuyor pek .cok az kizariyor ona da bepantol suruyorum geciyor hemen . Yalniz e bebegin bezini aldim primadan sonra cok kalin geldi yarim paket duruyor oylece kullanamadim
Minedemir15 deletedmom9494 bnde 44 lü aldım kullandık bitti 2 yi aldık onu kullanıyoz ve bebeğim iri değil 2 haftadır doğdu 2750 kgrmdı şimdi 3300 bnce bi paket yeterli oluyo
deletedmom9494 Minedemir15 duruma göre bakıcam artık Hayırlısı ile kucağıma alayım da Allhın izni ile
Minedemir15 lilamom canım dediğim gibi ünlü bi marka kullanmıyorum minies kullanıyorum daha pişik yapmadı