Loya06 Arkadaşlar yardım edermisiniz 3 gündür kasıklarım acayip agırıyo kramp giriyo sanki ama hiç bir akıntım falan yok bu normal mi 🙏🏻
Tazeanne0134 Loya06 kurbaneyyy bende 8+6 haftalık hamileyim çatlıcak gibi ağrıyor kramplar gidiyor gaz sancısı gibi şancı gidiyor normal çünkü rahim büyüyor o da şancı yapıyor 😊 ama dikkat et yinede
Tazeanne0134 Loya06 ne demek kuzum bende acemiyim ama gectigim yollardan bahsettim bende ilk çok korkmuştum
Kbree Meraba iyi günler 35 haftalık hamileyim altım cok ağrıyor otururken kalkarken yatarken felan nedeniyle oluyor acaba
Loya06 Tazeanne0134 korkulmaz mı ya bayağı ağrı çunkü her zaman kanama varmı diye bakıyorum korkuyla rabbim beterinden korusun 😊❤️
Tazeanne0134 Loya06 bende öyleydim kuzum aklım çıkıyordu bişe aktığını hissetiğim an tuvalete koşuyordum günlük ped kullanmak en iyisi
Yeliz2311 Benimdee oluyordu doktora dedigimde kanama olmadigi surece sorun yok dedi birde idrar yolu enfeksiyonu varsa agri yapar demisti idrar tahlili yapti bol su enfeksiyon kapmamak icin