Iremgokce Kızlar çoğu doktor doğumdan sonra öneriyomuş bime geliyor indirimli bir fiyatta benimde aklıma düştü tecrübeli anneler kullandınızmı yada kullanmayı düşünüyomusunuz fikşrkeriniz bildiğiniz yararları neler olmalımı olmamalımı ne düşünüyosunuz kızlaar
alyavetuna Iremgokce bana da cevremde çoğu tecrübelik kadın reflu yatağı al babaynest falan alma boşuna diyor. Düz yatınca çocuk kalasını yaparken bile kendini sıkınca ağzından geliyo küsmüş dik olunca gelmiyor diye herkesin ilk tavsiyesi alacağım insallah
Yegino Iremgokce ben kesin alacağım hem fiyatı da uygun boğulma riskine karşı gerekiyormuş çevremdeki herkes gerekli olduğunu söylüyor
Deletedmom277 Iremgokce Reflüsü yoksa gerek yok bence sonradan alınmalı diye düşünüyorum ben almadım çok şükür ihtiyacım da olmadı.
seher_unl Iremgokce kızım doğduğunda böyle bir şey olduğunu bilmiyordum keşke araştırsaymışım şimdi kesin alıcağım ürünlerden biri 👍
Iremgokce alyavetuna peki canım bunu beşiğin içinemi koyuyolar onu biliyomusun bebek hep bunlamı yatıyor
PembeKoala Deletedmom277 zaten ilk 6 ay için öneriyorlar bebek kusup tekrar kusmuğuda yutabilir bu aynı zamanda bunuda önlüyor
Iremgokce PembeKoala anladım canım senin fikrin ne yani almayı düşünürmüsün ben muallaktayım anne fikirlerni merak ediyorum
alyavetuna Iremgokce herkesi inceliyorum 🤣 herkes çocuğu salona bununla yatırıyor beşiğe bununla yatırıyor mutfağa bununla götürüyordu ve pratik oluşundan da herkes memnun 🤣 bim e gelecek demissin göremedim ben
alyavetuna Iremgokce ha şimdi baktım kuzum katloga ama onunda dezavantajı var bebek dikey konumda olduğu bebek hep aşağı kayıyor ben bunların ortasında bacak arasını tutan aparatı olanını almayı düşünüyorum tabiki yinede kullananlara soracam arkadaslarima. Şunun gibi https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-yatis-yastigi-reflu-yastigi-kiraz-cekirdekli-torba-pembe-448643656?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=58375851807&utm_term=22323999927&ga_prodid=448643656&ga_merchantid=114873719&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMIo5amvaqA4wIVhuh3Ch3STQmIEAQYDiABEgLxafD_BwE&gclsrc=aw.ds
PembeKoala Iremgokce ben alıcam çünkü öz yeğenimin başına geldi böyle bişey yoğun bakımda kaldı kaç gün kendim böyle bişey yaşadığım için çok korkuyorum bu yüzden kesinlikle alıcam
Iremgokce seher_unl evet kullanan herkes memnun menun kalınmazsada çok pişman olunucak fiyatlarda değil denemye değer :)
PembeKoala alyavetuna 5 temmuz da gelecek aktüel sayfaları instagramdan takip edersen orda yayınlanıyor erken kataloglar
alyavetuna PembeKoala gördüm canım çok sağol benim alacağının ayak ucunda aşağı kaymayı önleyici bişey var link koydum alt yoruma ondan düşünüyorum bende bugün şahit oldum bende yeğenim 3 aylık şuan bacaklari hareket ettirip salladıkça aşağı kayıyor çocuk 🤣
PembeKoala alyavetuna evet buda güzelmiş ama ucuz olmasının bi sebebi olmalı tabi bimdekinin 😁 bende ayak ucuna emzirme yastığımı koyarım artık napıyım çareler tükenmez 😁