Minigim_34 Arkadaşlar benim gibi bu durumda olup ta 35 haftaları gören varmı doktor ne ilaç veriyor nede hastaneye yatış anlamadım gitti bu arada açılma Yok servis boyu en son 43 mm ölçüldü magnezyum içiyorum her gün
Haribo42 Minigim_34 canm serviks baya iyi .. progestan verdimi pekii . Açılmada yoksa sen bol bol dinlen evde inş birşey olmaz ama kendini yorma
Mervednr Minigim_34 valla benim serviks 27 mm pruloton ve ciğer geliştirici iğne yapıldı 10 gün dinlen dedi doktor sonrasında ona göre hastaneye yatış yapar ya da düzelme var deriz dedi. 26+5 im bende
Sadiyy35 Minigim_34 geçen bende acile leke ve kasılmayla gittim progestan verdi rahim uzunluğu 35 çıktı inşallah sağlıkla kucağımıza alırırız 23+5 olduk bizde
Minigim_34 Progestan hap kullanıyorum ciğer geliştirici iğne veya kasılma için ilaç istedim gerek görmedi
Mervednr Minigim_34 kasılma için günde üç kez magnezyum alıyorum ben canım bide şekerli ve karbonhidratlı beslenmeyi yasakladı doktorum
Havvayucel Bende 31+5 im ve serviksim 22 evde yatıs ve nidicart ilac kullanıyorum insallah durdurabılırız
lilamom Minigim_34 cok sancin olsa yatis yapardi oyle yok demekki ee rahim agzinda gayet iyi icini ferah tut