Bsrakzmn Mermaid16 40+3 olduk hâlâ gelmedik bizde kilomuzda gidiyor iyice yarın gel dedi doktorum suni ile başlatalım dedi ama ben çarşambayı beklemek istedim suni istemiyorum çok korkuyorum genelde sonucu sezeryan oluyor Çarşambaya kadar olmazsa sezeryana al diyeceğim sanırım🥺
Mermaid16 Bsrakzmn benmde yarın kontrolüm var canım.. 40+6’a kadar bekleyelim gelmezse suni sancı dedi doktorum 😔 dediğin gibi kiloda alıyor almasın diye artık beslenmeme pek dikkat etmiyorum geçen hafta 400gr almıştı bu hafta 180aldı neyseki.. epidural düşünüyor musun ?
Rozawxz Zynpcl Allahım okurken ezan okuyor Rabbim vaktinde zamanında sağlıkla mutlulukla en güzel hayırlı şekilde bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah Amiiinnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
1665 Ozqee merhaba amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız yavrumuzu tahmini dogum tarihim 28 haziran o zamana kadar bekleyelim dedi günün geçsin hemen yatişini yapıp sonrasında sezaryana gitmeni istmyrm dedi bende beklyrm yarın tekrar nst ye giricem son güne kadar beklemek istyrm ben ama birazda tedirginm sancm yok ama arada bir kasılmalar oluyor inşallah kendi sancmzla normal dogum olur
Bsrakzmn Mermaid16 inan ne istediğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum kuzum ilk hamileliğim tecrübem de yok endişe içinde bekliyorum suni alsam mı diyorum birde en kötü dayanamadığım yerde epidural isterim sürekli kafam karışıyo🥺🥺🥺
Mrv60 Zynpcl maşallah ne güzel doğum olmuş kahvenizi bile içmişsiniz darısı bize😀bu arada sancılar sıklaştırın bebek hareketleri devam ediyormuş yoksa sadece ağrımı hissediyorsunuz. Bu benm ilk hamileliğimde hiç bilgim yokta😅
butterfly4 @Zynpcl işte onu önceden bilemem, eger epidural istemezsem devlet hastanesinde Doğum yapmayı düşünüyorum özele gerek yok o zaman, ama açılmamın hızlı ilerleyip ilerlemediğini ancak o an anlarım