Omenlove üzülmeyin size umut olayım inşallah.Ben de çok sıkıntılı süreçlerden geçtim.Kendiliğimden defalarca hamile kaldığım halde belki bu düşmez diye tüp bebek bile denedim ama tutmadı.benim şuan 9 gebeliğim şükürler olsun ilk defa 31 olduk.2 dış gebelik ameliyatı,2 iğne ile sonlanan dış gebelik,4 kimyasal gebelik..Tüm genetik testleri eşimde ben de yaptırdık.Hiç bir sağlık problemi ya da genetik faktör bulunmadı.Ama kısmet olmadı.Allah ne yazdıysa o.5 yıllık uğraşın sonunda inşallah 39 güne evladımıza kavuşacağız.Aman beterin beteri var.Şükredin,dua edin.Kafanızdan atın.İnşallah nasip olur.
Ben 3-4 ay yoga,meditasyon ve nefes eğitimi aldım haftada 12 saat.(Hamile kalmasam devam da edecektim ama doktorum da yoga hocamda asla izin vermedi)bir de doğal taş aldım kök çakra açan,hamile kalmadan başladım ve 16. haftaya kadar hiç çıkarmadım.Doğal taşın pozitif etkisine de çok inandım.Peygamber efendimiz de akik severmiş ve hamile kadınlara tavsiye edilir.yogayı uzun zamandır yapıyordum ama nefes ve meditasyon da çok iyi geldi diye düşünüyorum.Meditasyon hocam Ahu pelin arabacı kitabı da var.Onu da alıp okuyabilirsiniz.Ben derslerde kendimi suçladığımı ve affedemediğimi anladım,biraz da olsa geçmişi affetmeyi başardım.Kendinizi mutlu etmek için ve bunun size iyi geleceğine inanarak bisiklet bile sürseniz fayda görürsünüz inşallah.Sağlıklı nefes almak ve düzenli egzersiz rahim kan hızını yükselttiği için rahim sağlığı artıyor.Hem hamile kalıp sürdüremeyenlere hem de istediği halde hamile kalamayanlara çok değerli doktorlarda tavsiye ediyor.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.