Nar 10 gündür çekiyorum dişimdeki çürük ilerlemiş ve sızlamadan ziyade artk agrıyo 9 haftalığım şuan diş çektiren yada dolgu yaptıran var mı
Betul11 Nar ben bi kere dolgu yaptırdım birde 20lik diş çektirdim enfeksiyon kana karışırsa bebeğe zarar erken doğum riski var
seher_unl Nar ilk hamileliğimde dolgu yaptırdım ama çürük çok küçük olduğu için uyuşturucu yapmadılar
Emine_Karakus Nar ben iki hafta arayla iki diş çektirdim dayanabilcek gibi değildi kendi doktorun onay vermeden diş doktoru çekmiyor zaten canım kadın doğumcuna bi sor onaylarsa çekerler
Sedamehmet Nar canim seninle ayni haftada bende yasadim 12. Hafta dolana kadar neler cektim anlatamam ölmek istiyodum. Antibiyotik geçirmiyordu 12. Haftam doldu hemen çektirdim sende hemen cektir hiç dolguyla ugrasma cunku agriyorsa ölmüştür o dis
Nar dnz01dnz ewt çok kötü özellikle benim hamilelikte başladı agtılar dün uyku uyuyamadm zaten bişeyde yiyemiyorm düzgün kasıldım gece iyice korktum buğün bende gitmeyi düşünüyorm ama tereddütte kaldım
Nar Betul11 benim tam 3 ay olmadı ya bişey olmaz demi bebegime ya korkuyorum bi akıl verin bana kızlar
Emine_Karakus Nar antibiyotik kullanımı nı sorsaydın canım birde ilk 3 ay ve son 3 ay çekmiyorlar diş
Marinnn Nar diş doktorumdan ögrendigim bilgiye göre ilk üc ay ve son üc ay diste hicbisey yaptiramiyorsun canim
Nar Emine_Karakus sordum canım agumantin verdi 1hafta sonra gel kansl yaplım enfeksiyon ilerlemiş dedi
Sedamehmet Nar kanal tek seferde olmuyor ki yine de iğne yapiyor zaten bence çektir gitsin allahim o gunler aklima geldikçe kotu oluyorum. Gecmis olsun canim allah yardim etsin valla cok zor