Sevvaldal Lamelif ben perinatoloji takibindeyim. Bu haftadan itibaren iki haftada bir çağıracakmış. Bundan önce ayda birdi.
Deletedmom667 Lamelif normalde bu zamana kadar ayda 1 muayeneye cagırdı.suan 33.haftalıgım 3 hafta sonra gel dedi sonra 2 ye düşcek sanırım
Arzumurkmez Lamelif 31 haftalığım bundan önce ayda bir gidiyodum 30 haftadan sonra iki haftada bir, 36 dan sonra da her hafta geliceksin dedi doktorum
Nagihantilbac Hafta dayım "normalde 3 hFtada 1 demişti nts de sancı çıktığı için 10 gün sonra gel dedi.
LinaPrenses Lamelif 35 haftlik olduk bu hafta kntrle gttim temmuzn 4 ne bidaha gtcem 11 ne bidaha artik hftda cgrr gliba 11 den sonra
Burcuaec Lamelif ayda bir gidiyordum 25. Haftadan itibaren 2 haftada 1 e düşürdü. Perinatoloji takip ediyor.
Mom72626 Lamelif canım 28 haftada gittim şuan 29 Dayım ama 1 ay sonra gel dedi doktor gittiğimde 32 haftalık olacağım
Busilii97 Lamelif benim hacettepede takibim yapiliyo onceden 4 haftada 1 di ve 29 4 ken gittim yani sanirim 30 dan sonra 2 haftada 1 e dusuyo artik oyle gidicem
Deletedmom381 Lamelif Şimdi 33+1’iz 32 haftalıkken gittik artık 2 hafta da 1 çağırdı doktorumuz 34’de gideceğiz 36’dan sonra da hafta da 1 gideceğiz