Veranur Kızlar merhaba yavas yavas bunları almaya baslamak istiyorum 27.haftadayım önerilerinizi alanlrmiyim ❤️
Esrasrgn Veranur bebek bezi olarak ben primayla başlıycam, ıslak mendil olarak pamuk kullanıcam sonrasında uni baby ıslak mendili. Biberon ve emziktede avent marka aldım ☺️
Melisssss1994 Veranur İnstagram da mühendisoğlu var orda herşeyin içeriğini araştırıyor açıklıyor bakabilirsin. Ben biberon emzik Philips avent aldım. Bebek bezi ve ıslak mendil sleepy aldım. Ama ilk zamanlar alt değiştirme pamuğuyla silecem altını.
Ahmetefe Veranur Canım bebek bezi olarak primayı tavsiye etmem hem pahalı hemde başka beze geçersen direk pişik oluyor eğer durumun iyiyse pahalı olmasına rağmen alabilirsin ama gerek yok bence ben A 101 in bezini kullanıyorum çok memnunum ama sleppy de kullanabilirsin o da çok uygun ve kaliteli benim bulunduğum yere yakın bir yerde olsaydı onu kullanırdım ıslak mendil olarak da uni beyby kullanabilirsin. 🤗
gizzemka Veranur çok araştırdım bu konuları ailede bebek falan da olmayınca ben sleepy bebek bezi ile baslıycam şimdi 2tane 1beden 2tane 2beden aldım stok yapmıcam. Biberon lansinoh bide dr brown almayı dusunuyorum 240ml cam olmayan. Islak mendilde indirimden unıbaby yenidoğan tercih ettik baby me e bebeğin markasıda güvenilir temiz nacizane tavsiyelerim 🙈 allah hepımıze güle güle dunyaya getirip büyütmek nasip etsin
meva_ Veranur prima bebek bezi ve ıslak mendiliyle baslicam canım sonrasında bebeğin cildine göre değişebilir belki 🙂 ama ilk 4 5 ay bu sekil de düşünüyorum 🤔
Aylnasl Molfixle başlamayı düşünüyorum ıslak mendil olarak uni baby aldım ama ilk zamanlar pamuk kullanmayı düşünüyorum biberon olarak phılıps avent 👍
Ipek34 Veranur bez sleepy alicam . Biberon lansinoh aldım . Ilk başta pamuk kullanıcam sonra da uni baby
Ahsen1625 Muhendisoglu die instagramda bebek icin saglikli olani arastirip paylasan bi baba ve kimya muhendisi biri var..prima en fazla kimyasal olaniymis solim
Nazli18 Bez olarak molfix aldım arkadaşlarım çok memnun, biberon Dr. Browns aldım başlangıç seti ikili, emzik avent ultra soft düşünüyorum, bakım ürünlerini de mustela inşallah 😇
Alarasel Veranur prima premıum care bez. Islk mendil slepy unı babyde olur. avent emzik ve biberon. Chicco bkm ürünüde