Nurbahar 40+4 olup doguramayan ben 😂 ben gibi olan varmi iyice bunaldim acilma faln hic bisey yok sadece bir bel agrisi kakasini yer falan diye korkuyorum dua edin hamisler duanizla aksama dogar belki🙄😑❤
Okyanusolmak Nurbahar 39+1 im. Dün bi kere sancı girdi. İlk kez yaşadım. Onun dışında tık yok. Bekliyoruz :)
2019annesii Nurbahar canım son dönemde progeston kullandın mı, o geciktiriyor sanırım 🤔 Allah yardımcın olsun en kolay şekilde kurtulursun inşallah 🙏🏼
Bebehim Nurbahar bende 40+2 deyim tık yok ara sıra bel kasık ağrısı var oda anlık benim oğlum çok aşırı hareketli sizinkinin hareket durumu nasıl
Nurbahar Berenannesiceren ah bir bilsem😂 carsamba yatis yapilcak kizim gelmesse ve acikcasi bir tirsma geliyor 🙄
Lalaland 39 oldum ben de. Dün 11 km yürüdüm. Günlerdir yürüyorum merdiven inip çıkıyorum. Hiç bie şey yok 😒 sadece dün 1 kez sancı girdi o kadar.
Okyanusolmak Nurbahar sanırım 😄 hava sıcak ben pişik olurum annecim. Olabildiğince içerde kalayım burası çok rahat, dedi aildlfmcşi 😂
Nurbahar 2019annesii son donemde degil canim ama ya 4 aylik gibi kanamam olunca yapmislardi hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun ❤
Bebehim Nurbahar aynen acaba doğum kanalına girmedimi diyorum çünkü takla atıyor diyebilirim içerde resmen o derece inşallah bu gece bir hısımda sancı gelir gider bir avazda doğurur geliriz .
Nurbahar Bebehim bende ayni sekilde dusunuyorum ama bas asagi duruyor dedi doktorum 😊 Amin canim bir avazda kurtuluruz insallah ❤