Crescent96 Bu konu hakkında bilginiz varmı kızlar ? 1 hafta sonra düğünümüz var diplerim çıkmış boyamam lazım ama çevremde zararlı diyende var ne alakası var diyende var yardımcı olurmusunuz
Marinnn Crescent96 bende bi hafta once boyattim doktorum 3 ay dolunca bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi kendime geldim resmen 🤗
Hzlhakko Crescent96 kaç haftalığın olduğuna bağlı 3 ayı geçince izin vermişti doktorum ama ben hala bekliyorum böyle de hoş ☺️
Premsesimvaar Crescent96 hamilelikte sonra yapacağım hatta hayalini kurduğum tek şey saçımı boyatmak zarar li diye boyatmiyorum doğumdan sonra istediğim gibi boyatcam insallah
Eylul0212 Crescent96 ilk üç ay boysmsdim sonra kardeşimin düğünü vardı milk shake bitkisel bir boya onu kullandim . Şu ana kadar 2 defa boyattim 30. Haftadayiz 🤗
Minnakannesii Valla benim arkadaşıma doktoru 3.aydan sonra boyayabilirsin demişti 9.ayına kdr boyattı hep dipleri çıktıkça bebeği de gayet sağlıklı
Yasemin345 Açıcı kullanabilir miyiz peki kızlar ben aciciyla açardım saçımı hep şimdide açmak istiyorum sizce ne yapmalıyım 12 haftalıgim
Marinnn Yasemin345 bence aciciyi kesinlikle kullanmamalisin bitkisel boya tercih et benim 3 ay dolmasina ragmen doktorum kesinlikle bitkisel dedi evlatlarimiz icin katlancaz artik🤗
Yasemin345 Boya kullanmadım hiç saçım açık renk olduğu için açıcı kullanıyordum arada güzel Bi renk oluyordu ama farz değil tabii ki çocuğumuz için katlanicaz☺️
Crescent96 Aynen benimde diplerim çıktı baya kuzenin düğünğne yakın boyarım diyodum hamile oldugumu ögrenince kaldı hayırlısı☺️