İkinci gebeliğim ilk gebeliğimde iri bebek dediler o yuzden sezeryan oldum ikinci gebeliğimede iri dediler ama bu kez hiç tutturamadılar yanıldıkar 4000 gr derken 3600 gr doğdu hemde 37+4 de
pazartesi yani yarın kontrolüm vardı normalde 38+0 oluyordum gün verecekleri ama benim cok agrım oluyordu gece birden altım ıslandı anlamadım korktm çümki zaten ilkten dolayı sezeryan olacaktm böyle heycanlara korkuya gelemem dedim sabah olsn ddim idrardhr ddm kokuda yoktu anlayamadım sabah içime bişi düştü bebeği riske atmayım hadi suysa sussuz kalırsa ddim acilengittik bni nst bagladılar kalp atışları güxel ama sanc 70-80 lere cıkıyordu sonra 2 tane kocaman serum taktılar sancı durması için serum bitti ama bende heycan korku tedirginlik evdeki kızımı öpmeden cıktım diyorm aklımda o hep serumdan sonra tekrar nst bagladılar yıne sancı aynıydı beni sezeryana alacaklarını söylediler hiçbi hazırlıkla gitmedim sonra eşim hemen evden aldı esyaları annemler geldi derken spinal oldum ilk iğneyi batırdılar yeri bulamadıkar biraz yağlı karın diye sonra baska üst doktor geldi ikinci kez batırdı ve doğru yerdi hemen karıncalandı derken bi 7-8 dk da bebek doğdu 30 dk en az dikiş sürüyor ayılma odasında 10dk bekledim sonra odama cıktm beni temizlediker direk bebeğim geldi emzirdim gayet güzel geçti suan tam 2 günlük taze anneyim kilo kaybı cok olmadı hemen sütüm geldi bu yuzden takviyede vermedik 3.gün kpntrole gidicez bakalım sormak istediğiniz soru olursa cvplayabilirim önerim sık sık emzirin meme ucunuz yoksa hemşireden şırınga isteyin ucu cıkartıyor ilk kızım da yoktu zorlanmıstım bunda sükür az cok agzına giriyor girdikten sonra zaten cekince gelir emzirin ❣️🤗🎀