Ilknurko Merhaba bugun 5.haftam normalde cok acık renklı akıntı gelıyordu ancak bugun kahverengı bır kanama oldu durdu.Dusuk olabılır mı başına glen varmı merak edıyorum?
Loya06 Ilknurko direk hastaneye git yada doktorunu ara sakın hafife alma düşük. Belirtisi olabiliyo ilaç başlasınlar direk
Tazeanne0134 Ilknurko hayır korkma benimde 6-7 haftalarda banada olmuştu kuzum korkma ama yinede doktora sor düşük olsa direkt kan olarak gelir bende çok korkmuştum kuzenim hemşire ona sormuştum yerleşme kanamasıdır dedi
Skn23 Ilknurko yerleşme kanaması diyorlar bir seferliğine kahverengi lekelenme oluyor sonra daha olmuyor öyle birşey de olabilir canım
Omenlove Doktora git bence 3 gebeligimde de kahverengi lekelendim kirmizi hic olmadi ve bebegimin kalbi durmustu evet yerlesme kanamasida olabilir ama tehlikeli durumda olabilir lutfen gorun bi doktora
Ilknurko Tesekkur ederım doktora gıttım.Suanbır aorun tok gıbı gozukuyor :) Daha kucuk oldugu ıcın kalp atısı ve bebek gorulmuyor ama kese 4,5 mm olmuş ilk defa kese gorundu.
Deletedmom0034 Bendede olmuştu. Hemen doktora git. Benim plasentamda kanamam olduğunu öğrendim. Hemen ilaç başladı. Düşük riskin var dedi bir hafta evde yattım hiçbişey yapmadım
Melisa_Ammar Ilknurko bende 5 haftalık hamileyim ilk önce kahverengi akıntı gelmeye başladı ve sonra baya bi kan geldi doktora gittim düşük tehlikem bile yokmuş vajinal kanama dedi ya da adet olabilirisn dedi bu da normalmış boşuna stres yaptım o yüzden sende stres yapma doktoruna görün ama mutlaka
Esraa555 Bende 5+1 im hiç lekelenme ya da kanamam olmadı ancak doktor uyardı kahverengi leke gelebilir normaldir kan rengine dönüşürse haberim olsun diye uyardı
Tuce26 Ilknurko canım korkma ama benim ilk düşüğüm o şekilde olmustu ihmal etme git hemen ilac verıyorlar