Symgmnr Ps15 aynen çevremde herkes çekti annem de çok çekmiş ayaklarımı yere vura vura emzirirdim diyo 🤦🏽♀️ Korktum o yüzden alacağım ben de ne kadara aldın canım marka fark etmez sanırım dimi sonuçta gümüş
Ps15 Symgmnr Aynen gümüş sonuçta farketmez diye aldım ben de hepsiburadadan indirimdeydi 165 tl ye aldım.
Fundasevim1988 Her gümüş kapak postunun altına yazıyorum ıkıcı el satan varsa talibim ikizler var bütçeyı çok aştık heranlamda .
Symgmnr Fundasevim1988 canım let goda falan varmış bak istersen arkadaş almış yukarda yoruma da yazmış
DeryaKuzusu Fundasevim1988 ikinci el ya da sıfır ürünler satıyor anneler. Çok iyi ürünler denk getirebilirsiniz 👍
AygyulSina Symgmnr ben aldim cnm ama hic kulanamadim cunku yaram olmadi dogumdan sonra al derim gogus pompasinida ayni sekilde belki hic ihtiyacin olmaz ikisinede
butterfly4 @Symgmnr ben gümüş kapak aldım silvernurse markası indirimden 165 tl ye aldım, Silverette den hiç bir farkı yok tek farkı Türk markası olması.. göğüs pompası şimdi almayı düşünmüyorum Doğum yaptıktan sonra ihtiyaç dahilinde alıcam
Symgmnr butterfly4 kullanıyor musun kapağı doğumdan bir yada iki hafta önce miydi neydi kullanmak lazımmış
Mermaid16 Symgmnr lansinoh aldım canım.. kullanan herkes çok memnun :) 40+1 olduk henüz kullanamadım benim bebek baya inatcı ☺️
DeryaKuzusu Göğüs pompası çalışan anne için şart diyorlar ama siz ne dersiniz? Hani sağıp dolaba koyuyorlarmış.